Pompe de căldură sol-apă și alte servicii de la Eco Drill Foraje (P)

25 oct. 2022
30 Afișari
Pompe de căldură sol-apă și alte servicii de la Eco Drill Foraje (P)
Pompe de căldură sol-apă și alte servicii de la Eco Drill Foraje

Probabil că ai mai auzit până acum de firma Eco Drill Foraje dacă ai avut nevoie de un astfel de proiect în locuința ta. Iar dacă nu ai avut însă îți dorești un foraj de apă, ei bine citește rândurile care urmează pentru că îți vor fi de folos.

După cum bine știm apa este indispensabilă în orice locuință. Pentru consumul zilnic, pentru sistemul de irigare, sarcinile gospodărești și așa mai departe. Doar că nu toate persoanele din zona rurală se pot conecta la o rețea publică de apă și fântâna nu este suficientă pentru ceea ce ei își doresc. Astfel că implementarea unui foraj este o variantă de luat în calcul. Ceea ce multă lume nu știe este că un astfel de proiect este unul destul de complex, ce necesită implicarea unei firme de specialitate având în vedere că un foraj este diferit de la o locuință la alta. Se ține cont în special de litologia solului, de ce dimensiune să fie, care este rolul final al acestuia, câte persoane sunt într-o gospodărie și așa mai departe. Practic, un astfel de foraj nu poate fi realizat de oricine, ci de o firmă autorizată cu experiență în domeniu așa cum este și EcoDrillForaje.

Există multe mituri despre astfel de foraje, unele dintre cele mai întâlnite se referă la faptul că proiectul unui foraj nu poate fi executat iarna sau puțul de mică adâncime este mai bun decât cel de mare adâncime.
Eco Drill Foraje demontează aceste mituri și vine cu explicații.

Forajele pot fi executate în orice anotimp

Există desigur și firme care nu execută foraje iarna pentru faptul că nu au echipamentele și utilajele necesare pentru a realiza un astfel de proiect. În realitate însă acesta poate fi executat indiferent de vremea de afară, doar dacă firma care se ocupă cu execuția efectivă să dețină utilajele speciale.

Eco Drill Foraje este o firmă recunoscută pentru calitatea și seriozitatea de care a dat dovadă de-a lungul timpului. Dețin toate utilajele necesare pentru a realiza un foraj de calitate și utilizează mai exact 2 tehnici importante ce dau randament de fiecare dată.
Acestea se referă la forajul hidraulic rotativ cu circulație de fluid ce se utilizează mai ales unde solurile sunt moi precum nisip, pietriș, argilă și forajul uscat cu ciocan de fund ce se folosește pentru solurile dure și semi dure. Aici vorbim în special despre rocă, granit, marmură, calcar.

De ce puțurile de mare adâncime sunt mult mai calitative decât cele de mică adâncime

Chiar dacă complexitatea efectuării unui puț de mare adâncime este mult mai mare și necesită mai mult timp, acesta este mult mai avantajos în detrimentul celui de mică adâncime. Asta pentru că cele din urmă au un risc mult mai mare de contaminare. Cele de mare adâncime nu pot avea acest risc pentru că nu au impurități organice.

Ca și servicii Eco Drill Foraje se mai ocupă și de pompe de caldura sol apa, pompe de căldură apă-apă. Au la activ un număr mare de proiecte asta pentru că au și o experiență de peste 16 ani în acest domeniu.

Așadar, indiferent de proiectul de care aveți nevoie Eco Drill Foraje vă poate deveni partener de încredere.

Mai multe detalii în pagina oficială www.ecodrillforaje.ro.

Date de contact:

0749.861.105
office@ecodrillforaje.ro

Copyright imagini: https://ecodrillforaje.ro/

Cookies