Poluarea mare face penisul mic. Bine că primim vestea azi, când indicele calității aerului în București e cât de cât portocaliu, nu roșu-alertă!

25 mart. 2021
94 Afișari
Poluarea mare face penisul mic. Bine că primim vestea azi, când indicele calității aerului în București e cât de cât portocaliu, nu roșu-alertă!

Fapt: Bucureștiul este unul dintre cele mai poluate orașe din Europa. Știm asta, în unele zile o și simțim acum. Și, în caz că nu aveați suficiente motive de îngrijorare în zilele astea pandemice ușor descreierate, iată că vin (desigur) savanții să spună că poluarea aerului micșorează penisurile și blegește spermatozoizii.

O carte întreagă a fost scrisă pe acest subiect, dar oricât de multe pagini cu argumente științifice, explicații pentru un prezent neplăcut și predicții pentru un viitor și mai și, totul se reduce, de fapt, la acest enunț ușor înfricoșător: cu cât e poluarea mai mare, cu atât penisul uman se face mai mic. Scrie peste tot, noi am citit pe SkyNews.

Autoarea este un foarte renumit și respectat epidemiolog și cercetător al mediului – dr. Shanna Swan. El a studiat și analizat legătura dintre poluare – industrială, urbană – și lungimea penisului. Count Down – „Numărătoarea inversă” – se numește cartea, iar dr. Swan spune acolo că viața noastră modernă amenință însuși viitorul speciei umane. 

Poluarea provoacă un număr tot mai mare de disfuncții erectile, un declin al fertilității și duce la nașterea tot mai multor băieței cu penisuri mici sau chiar minuscule. Vina o poartă în principal unele substanțe chimice folosite la producerea plasticului care imită hormonul estrogen. Corpul uman e, astfel, păcălit grav, iar în timp nu mai produce hormonii în mod natural.

Sigur, pare o glumă cam nesărată, dar cercetarea savantului zugrăvește o imagine destul de sumbră a longevității umanității.

“Chimicalele din mediul modern, practicile și stilul nostru de viață din ziua de azi provoacă un dezechilibru hormonal care duce la diverse probleme reproductive”, avertizează dr. Shanna Swan.  

Practic, peste 25 de ani, cei mai mulți bărbați din țările bogate nu vor fi în stare să producă spermă de calitate care să asigure perpetuarea speciei umane. „Umanitatea este în fața unei crize existențiale”, scrie dr. Swan Poluarea nu numai că micșorează penisul, dar atacă fătul în timpul dezvoltării intrauterine.  

Poluarea aerului în București

Desigur, când am citit despre studiul și concluziile pe care le-a tras dr. Swan știam că trăim în București care este unul dintre cele mai poluate orașe din Europa. Dar tot am dat fuga pe airlive.ro, să vedem cât de groasă e treaba azi. Situația nu e roz, dar cu asta deja ne-am obișnuit. Vestea bună e că, la ora la care am scris, nu era niciun punct roșu-alertă pe hartă.

Noi am tot scris aici, pe B365.ro, despre poluarea aerului în București. Lăsăm mai jos câteva articole care parcă pot fi citite cu alți ochi după ce dr. Swan ne-a zis că, printre relele de care șțiam deja, poluarea mai vine la pachet și cu micșorarea penisurilor.

Cookies