ARHIVA B365

Poliţistul Marian Godină îşi lansează, miercuri, o carte. Premierul Cioloş participă la lansare

Stilul sau direct si caustic i-a deranjat insa pe sefii directi, care – potrivit marturiilor politistului – i-au cerut sa-si stearga contul de Facebook. In ultima perioada, Godina a inceput sa dezvaluie tot mai multe nereguli din Politia Brasov.

CITEŞTE ŞI Poliţistul Marian Godină revine cu dezvăluiri. Parchetul, sesizat de Poliţie

Polițistul Marian Godină a revenit, miercuri, cu dezvăluiri despre abuzurile de la IPJ Brașov. Godină povestește cum un coleg a fost certat pentru că a îndrăznit să amendeze un bărbat care se întorcea de la IPJ Brașov unde dusese brazi de Crăciun. După povestea cu directoarea de la Crucea Roşie, Poliţia a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov cu privire la situaţia semnalată de poliţist.

Astfel, politistul a relatat ca sefii sai ar fi incercat sa-l determine sa renunte la amendarea unui sofer dupa ce un politician local a facut interventii la conducerea Politiei.

Ulterior, Godina a remarcat ca lucrarea de doctorat a sefului sai este plagiata.

In urma dezvaluirilor facute de Godina pe Facebook, chestorul Ioan Aron, seful IPJ Brasov, a depus cerere de pensionare. O alta victima a lui Godina este Luana Minea, consilier judetean PSD, cea pe care politistul a acuzat-o ca a facut presiuni asupra sefilor in scandalul permisului ridicat. Luana Minea a demisionat din Autoritatea Teritoriala pentru Ordine Publica.

Sursa: Hotnews


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button