Polițistul glumeț de la Rutieră, devenit celebru pe Facebook, pus la punct de șefii lui

de:
20 aug. 2015
0 Afișari
Polițistul glumeț de la Rutieră, devenit celebru pe Facebook, pus la punct de șefii lui

Agentul Marian Godină a devenit cunoscut pe Facebook, după ce a postat o serie de întâmplări amuzante din timpul activității sale de polițist. Polițistul obișnuia să scrie pe pagina lui de facebook, faze cu care se întâlnea în turele lui, întâmplări care nu conțineau nume sau alte date de identificare a persoanelor care încălcau legea.

Povestirile erau pline de umor și te făceau să râzi cu gura până la urechi dar, tocmai acest lucru, se pare că i-a supărat pe șefii lui, de la IPJ Brașov, care i-au ordonat să închidă contul de facebook pe motiv că aduce atingere imaginii Poliției Române.

Situația a fost sesizată de o altă pagină de facebook ”polițiștii au umor”. „Pentru că multă lume ne întreabă de ce au dispărut paginile de facebook ale colegului nostru Marian Godină, suntem în măsură să vă spunem că asupra sa, s-au făcut presiuni imense de către conducerea IPJ Brașov să procedeze în acest fel, pe motiv că a afus atingere imaginii Poliției Române!!! Domnule inspector șef al IPJ Brașov, vă rugăm să vă interesați înainte de a face astfel de acuzații. Colegul nostru nu a făcut nimic, în afară de faptul de a promova umorul și în acest fel de a îmbunătăți în mod real imaginea instituției noastre”, se arată pe pagina respectivă.

Sursa: evz.ro

Cookies