ȘTIRI

Poliţistul de la Rutieră Gheorghe Ionescu a fost înmormântat duminică cu onoruri militare

Gheorghe Ionescu, polițistul de la Brigada Rutieră lovit cu mașina intenționat de un șofer turc beat, a fost înmormântat astăzi. Sicriul cu trupul neînsufleţit al poliţistului Gheorghe Ionescu a fost depus la capela Cimitirului Ghencea Militar. Eroul căzut la datorie, după ce a fost accidentat intenţionat de un om de afaceri turc, a fost decorat post mortem de preşedintele României. Klaus Iohannis i-a acordat titlul Serviciul Credincios în grad de Cavaler. La priveghi au venit colegii săi, poliţişti, dar şi şeful Poliţiei Române, Petre Tobă.

Agentul Gheorghe Ionescu a fost accidentat în misiune în noaptea de 1 spre 2 august, când a încercat să îl oprească pe omul de afaceri turc Abdullah Ataş.

Acesta a stat timp de trei săptămâni în comă. Au fost mai multe intervenţii chirurgicale însă inima poliţistului a cedat. După 45 de minute de manevre de resuscitare îndelungate medicii au declarat decesul.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti vor schimba încadrarea juridică din tentativă de omor în omor calificat pe numele lui Abdullah Ataş. Acum afaceristul poreclit sultanul veiozelor riscă închisoarea pe viaţă, scrie realitatea.net. 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button