ARHIVA B365

Poliţistul care l-a împuşcat pe Fane Spoitoru a fost găsit mort

In urma cu 22 de ani politistul Nelu Florea era vazut ca un erou care a avut curajul sa-l infrunte pe Ion Titisor, zis Fane Spoitoru. Ar fi avut ordin sa-l lichideze pe baiatul rau al Capitalei, astfel ca a tras in el sase gloante. In final, amandoi au ajuns la spital, Fane, in stare grava, iar politistul cu numeroase rani deschise. Inainte sa il impuste, interlopul a apucat sa-l taie cu sabia pe Nelu Florea, scrie cancan.ro.

Au trecut 22 de ani de atunci, iar „eroul de la Vox Maris” a avut parte de un sfarsit tragic. Ramas fara sotie, uitat parca de lume si sarac lipit pamantului, Nelu Florea a fost gasit mort in casa, abia la doua zile de cand s-a produs decesul. Polistul in rezerva, ajunsese sa traiasca din mila familiei si a prietenilor, iar copiii il vizitau destul de rar, insa deodata a fost parca de negasit. Ingrijorata, fiica lui a mers la casa tatalui ei si l-a gasit in dormitor, intins pe spate, iar trupul intrase deja in descompunere.

Legistii spun ca politistul a murit in urma unui stop cardio-respirator. Scandalul de la discoteca Vox Maris din Bucuresti in care politistul a folosit armamentul din dotare a tinut ani la rand prima pagina a ziarelor. Nelu Florea a infirmat insa varianta ca l-ar fi impuscat pe Fane Spoitoru la comanda.

„Nici gand…Daca aveam ordin sa-l lichidez, eram cretin sa ma imbrac in uniforma. Veneam cu o masina, ma imbracam civil, il asteptam afara, iar cand iesea, pac, pac. Il impuscam si plecam. A doua zi toata lumea spunea ca a fost reglare de conturi. Nici vorba, am tras ca sa ma apar”, declara Nelu Florea.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button