Polițistul care a impresionat zeci de bucureșteni într-o intersecție. A lăsat fluierul și dirijatul deoparte și-a dat fuga să ajute o bătrânică să traverseze

13 nov. 2023
479 Afișari
Polițistul care a impresionat zeci de bucureșteni într-o intersecție. A lăsat fluierul și dirijatul deoparte și-a dat fuga să ajute o bătrânică să traverseze
Polițistul care a impresionat zeci de bucureșteni într-o intersecție. A lăsat fluierul și dirijatul deoparte și-a dat fuga să ajute o bătrânică să traverseze. Sursa foto: Facebook/ Ești din Sectorul 5, dacă

Un agent de poliție a lăsat deoparte ce avea de făcut, pentru a ajuta o bătrânică să traverseze strada. Cetățenii au fost plăcut surprinși de atitudinea polițistului.

Șoferii din trafic au așteptat bătrânica să treacă

Un gest impresionant a fost întâlnit într-o intersecție din București. Un polițist rutier care dirija traficul a văzut o bătrânică cu baston, care părea că are nevoie de ajutor pentru a traversa strada.

Agentul de poliție a lăsat puțin treaba deoparte și a ajutat-o pe bătrânică să traverseze. În tot acest timp, atât șoferii mașinilor, cât și vatmanul unui tramvai, au așteptat ca femeia să treacă strada.

Un trecător a fotografiat momentul și a publicat imaginea pe rețelele de socializare. Ulterior, a fost preluată de pagina de Facebook „Ești din Sectorul 5, dacă”, acolo unde a fost lăudată atitudinea polițistului:

AȘA DA! Respect agentului din imagine care a lăsat tot ca să ajute o bătrânică să treacă strada.

Postarea respectivă a strâns peste 100 de reacții din partea internauților.

Polițist care ajută o bătrânică să treacă strada
Polițist care ajută o bătrânică să treacă strada. Sursa foto: Facebook/ Ești din Sectorul 5, dacă

O altă faptă bună, surprinsă în Bucureștii Noi

Recent, o femeie din Bucureștii Noi le-a cerut oamenilor să îi dea câteva adrese ale persoanelor care au nevoie de mâncare, pentru că a vrut să facă pomană.

Bună ziua. Mâine fac parastas. Vă rog să îmi dați câteva adrese de oameni care chiar au nevoie de ceva de mâncare, fructe, legume, dulciuri etc. Nu sunt cârcotașă, dar întotdeauna am căutat să ofer cui chiar are nevoie. Mă deplasez oriunde în zona Bucureștii Noi, dacă am adresa exactă. Anul trecut am mers cu mașina prin cartier și am oprit acolo unde vedeam casele modeste. Mi-ar fi mai ușor să merg la adrese exacte. Mulțumesc.

Bucureșteanca le-a transmis cetățenilor că a făcut acest lucru și anul trecut, când a mers prin Bucureștii Noi și s-a oprit acolo unde a văzut case modeste.

Citește mai multe AICI.

Te-ar putea interesa și:

Cookies