Polițistul băut și drogat, care a furat o mașină în noaptea de sâmbătă spre duminică, este diacon în timpul liber

30 ian. 2022
878 Afișari
Polițistul băut și drogat, care a furat o mașină în noaptea de sâmbătă spre duminică, este diacon în timpul liber

Polițistul prins beat și drogat la volanul mașinii pe care abia o furase este diacon în timpul liber, la Alexandria, relatează portalul de știri locale ImpactNews24.

Ca și când conflictul flagrant dintre munca pentru care era remunerat și faptele sale nu erau suficiente, polițistul de la Alexandria care a furat noaptea o mașină este absolvent de Teologie și îndeplinește rolul de diacon la biserica din Crângu (Teleorman).

În vârstă de 27 de ani, polițistul a furat mașina unui curier de mâncare, din fața unui bar din Alexandria. Agentul a demarat în trombă, în vreme ce curierul a sunat la 112.

A urmat o urmărire de câțiva kilometri, mașina furată fiind blocată în trafic de polițiști la Nanov, localitate de la periferia Alexandriei. Agenții au descoperit că la volan era un coleg de la Ordine Publică.

Potrivit ImpactNews24, tânărul era apreciat de colegii lui. El a absolvit Școala de Poliție de la Câmpina, dar și Teologie, fiind și diacon la biserica din Crângu.

După ce a fost prins, agentul a fost testat cu aparatul etilotest. El avea o alcolemie de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat și a ieșit pozitiv la substanțe psihoactive. Bărbatul fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice.

Până în prezent, reprezentantul societății comerciale nu a depus plângere la unitatea de poliție, cu privire la furtul autoturismului, după ce acesta i-a fost restituit, polițistii sesizându-se din oficiu. Pe numele tânărului, a fost întocmit dosar penal pentru conducerea sub influența unor substanțe interzise și furt calificat. Având în vedere calitatea celui cercetat, a fost dispusă declanșarea cercetării prealabile, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Teleorman.

Cookies