Polițiștii din București au prins un bărbat condamnat pentru furt. Acesta era urmărit național și internațional

02 iun. 2023
182 Afișari
Polițiștii din București au prins un bărbat condamnat pentru furt. Acesta era urmărit național și internațional
Polițiștii din București au prins un bărbat condamnat pentru furt. Acesta era urmărit național și internațional. Imagine simbol: Unsplash

Polițiștii din Capitală au prins un bărbat urmărit național și internațional, condamnat pentru furt. Acesta urmează să fie incarcerat în Penitenciarul Rahova.

Bărbatul obișnuia să fure din mall-uri

Un bărbat, în vârstă de 55 de ani, a fost prins de polițiștii din București. Acesta era urmărit național și internațional, după ce a fost condamnat pentru furt.

Potrivit Antena 3 CNN, bărbatul fura din mall-uri. Acesta avea de ispășit o pedeapsă de închisoare pentru furt, iar pe numele său era emis din 10 ianuarie, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

„În cursul zilei de ieri, 1 iunie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale, în urma activităților specifice, au depistat un bărbat, de 55 de ani, urmărit național și internațional. 

Pe numele acestuia, Judecătoria Sectorului 1 a emis, la data de 10 ianuarie 2023, un mandat executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat pentru furt în formă continuată la 1 an și 400 de zile închisoare” a transmis Poliția Capitalei

Un alt bărbat a furat 17.200 de lei dintr-un centru comercial din București

Luna trecută, un bărbat a furat 17.200 de lei dintr-un complex comercial din Sectorul 2 al Capitalei. Polițiștii l-au arestat preventiv pentru 30 de zile.

Un bărbat în vârstă de 59 de ani a mers într-un complex comercial din Sectorul 2, de unde a furat încasările unei societăți comerciale aflate în complex, precum și registrul de casă.

Întâmplarea s-a petrecut pe data de 20 februarie 2023, însă bărbatul a fost reținut joi, 11 mai 2023. Polițiștii au dispus măsura reținerii bărbatului, față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Bărbatul era cunoscut cu preocupări de natură infracțională. Potrivit unor surse Antena 3 CNN, persoana reținută a mai fost condamnată în trecut pentru dare de mită.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Te-ar putea interesa și:

Cookies