ARHIVA B365

Piromanul care a incendiat opt maşini în Capitală, ARESTAT. FOTO & VIDEO

UPDATE Bărbatul a fost ridicat de poliţişti dintr-un supermarket din Capitală, unde lua masa, anunţă Realitatea Tv.

Poliţiştii de la Secţia 4 din Capitală au fost sesizaţi de clienţi ai supermarketului, care au sesizat asemănarea cu bărbatul din imaginile distribuie în cursul dimineţii de poliţişti.

Urmează a se stabili dacă acesta este vinovatul real, poliţiştii vor face anunţul după cercetări şi audieri.

„Poliţia Capitalei solicită sprijin pentru identificarea bărbatului din imagini, principal suspect în comiterea infracţiunii de distrugere calificată prin incendiere, săvârşită la data de 31martie/01 aprilie a.c., pe raza Sectorului 1, opt autoturisme fiind distruse”, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Capitalei.

Cei care îl recunosc şi pot oferi informaţii sunt rugaţi să anunţe la telefon 021/222.41.58 Secţia 4 Poliţie, cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Şeful Poliţiei Sector 1, comisar şef Ionuţ Dana, a declarat, joi, că a durat atât de mult pentru ca imaginile să fie date publicităţii pentru că au fost vizualizate imagini de pe aproximativ 200 de camere de supraveghere.

Cele trei incendii s-au produs sâmbătă seară, în mai puţin de o oră, fiind afectate în total opt maşini. Primul incendiu a fost anunţat la 112 sâmbătă, în jurul orei 23.00, în strada Gala Galaction, unde pompierii au găsit trei maşini care ardeau, un al patrulea autoturism fiind doar afectat de căldura degajată. Imediat, a fost anunţat un incendiu similar în strada Petru Rareş, unde a fost identificat un autoturism distrus în proporţie destul de mare. O a doua maşină parcată pe această stradă era afectată în partea frontală. Cel de-al treilea incendiu s-a produs în strada Nicolae Ionescu, la două maşini care ardeau cu flacară, pe o suprafaţă de peste 80% din caroserie.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button