Polițiștii Capitalei au reținut, noaptea trecută, 12 permise de conducere. Agenții au prins un tânăr în timp ce conducea cu permisul suspendat în Sectorul 1

07 apr. 2024
332 afișări
Polițiștii Capitalei au reținut, noaptea trecută, 12 permise de conducere. Agenții au prins un tânăr în timp ce conducea cu permisul suspendat în Sectorul 1
Polițiștii Capitalei au reținut, noaptea trecută, 12 permise de conducere. Agenții au prins un tânăr în timp ce conducea cu permisul suspendat în Sectorul 1 | Sursa foto: Poliția Capitalei - Facebook

12 permise de conducere au reținut polițiștii din Capitală, în noaptea de sâmbătă spre duminică. În plus, agenții au dat amenzi de 35.000 de lei și au descoperit doi șoferi care erau sub influența drogurilor.

Polițiștii Capitalei au reținut 12 permise de conducere, noaptea trecută

Reprezentanții Poliției Capitalei au transmis că, în noaptea de 6-7 aprilie, agenții de poliție din cadrul Brigăzii Rutiere au acționat în mai multe zone din București pentru prevenirea accidentelor de circulație care s-au produs pe fondul conducerii mașinilor de către persoane aflate sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive, scrie News.ro.

În urma controalelor efectuate, polițiștii rutieri au aplicat 43 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 35.000 de lei și au constatat 4 infracțiuni la regimul rutier, după cum urmează: două pentru conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive; unul pentru conducerea unui autovehicul cu permisul suspendat, unul pentru conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

În plus, polițiștii rutieri au reținut 12 permise de conducere, după cum urmează:

  • câte trei pentru depășirea vitezei, infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice și pentru conducerea sub influența alcoolului,
  • câte două pentru nerespectarea culorii roșu a semaforului și unul pentru neacordarea de prioritate.

Agenții de poliție au reținut două certificate de înmatriculare pentru deficiențele tehnice constatate.

În cadrul controalelor realizate de polițiștii Capitalei, aceștia au depistat un șofer în vârstă de 36 de ani care conducea în Sectorul 2 deși era sub influența drogurilor.

În urma testării preliminare efectuate cu aparatul DrugTest, au rezultat indicii cu privire la posibila prezența în organism a substanțelor interzise. Conducătorul autovehiculului a fost condus la sediul I.N.M.L. în vederea prelevării de mostre biologice.

În cadrul acțiunii, a fost depistat un bărbat de 24 de ani în timp ce conducea o mașină pe o stradă din Sectorul 1, chiar dacă avea permisul suspendat.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies