ARHIVA B365

Poliţiştii bucureşteni participă la funeraliile colegului lor, decedat în accidentul din Muntenegru

Poliţistul decedat în tragicul accident din Muntenegru, George Ciobanu, va fi condus pe ultimul drum de familie şi colegii săi.

Poliţia Capitalei aduce un omagiu familiei îndoliate, colegii poliţistului trecut în nefiinţă fiind alături de familie la slujba de înmormântare de la Cimitirul Andronache.

George Ciobanu, şoferul autocarului care a fost implicat în accidentul din Muntenegru se afla în timpul liber, iar din data de 25 iunie urma să figureze în concediu de odihnă legal, aprobat de conducerea unității unde își desfășura activitatea.

Agentul de poliție este posesor al permisului de conducere din anul 1989, având categoriile BE, CE, DE și al atestatului profesional eliberat de ARR București la data de 17.03.2012 cu valabilitate până la data de 16.03.2017, fiind cunoscut ca un bun profesionist.

Cu ocazia verificărilor efectuate pentru identificarea victimelor accidentului din Muntenegru a reieșit că unul dintre conducătorii auto al autocarului este angajat al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, la Serviciul de Logistică. Acesta şi-a pierdut viaţa în accidentul din Muntenegru, potrivit Realitatea TV.

Agentul de poliție George Ciobanu avea 45 de ani, era căsătorit și avea un copil. El era angajat în cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București din aprilie 1991 în cadrul structurilor de ordine publică, ulterior din anul 1994 a activat în cadrul structurilor de intervenție rapidă, iar din anul 2000 în structurile de logistică, în funcția de conducător auto. Potrivit Realitatea TV, Ciobanu colabora, în timpul liber, cu firma de transport AVI Euroline, unul dintre colaboratorii Gregory Travel, pentru a-şi plăti ratele la bancă. Soţia lui era secretară la Facultatea „Spiru Haret”, iar cei doi aveau împreună un fiu de 21 de ani, pe care îl întreţineau în facultate.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button