Poliţiştii au prins un hoţ care furase 14 cablurile de telefonie din subsolul unui bloc

de:
05 feb. 2013
1 Afișari
Poliţiştii au prins un hoţ care furase 14 cablurile de telefonie din subsolul unui bloc

Astfel, poliţiştii au fost sesizaţi luni, 4 februarie a.c., în jurul orelor 12.30, cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras 14 metri de cablu telefonic din subsolul unui bloc din Sectorul 3, faptă în urma căreia au fost afectaţi aproximativ 150 de abonaţi din zona Dristor.

În urma sesizării, la faţa locului s-au deplasat judiciarişti şi criminalişti din cadrul celei mai apropiate secţii de poliţie, care au demarat verificările în acest caz.

Datele rezultate în urma cercetării la faţa locului au fost comunicate cu operativitate tuturor echipajelor de poliţie aflate în teren, acestea demarând o acţiune de verificare a locurilor pretabile săvârşirii unor astfel de infracţiuni.

În urma acestei acţiuni, la doar două ore de la sesizarea faptei, poliţiştii bucureşteni au identificat un bărbat de 25 de ani, în timp ce încerca să sustragă cablu de telefonie fixă din subsolul unui alt imobil de pe o stradă din apropierea locului în care s-a produs fapta sesizată.

În urma cercetărilor s-a stabilit că hoţul, ajutat de un alt bărbat de 31 de ani, ar fi sustras cei 14 metri de cablu de telefonie fixă. Cei dou au pătruns în subson printr-o gaură de aerisire.

În acest moment cercetările sunt continuate de poliţiştii bucureşteni sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu cei doi suspecţi în stare de reţinere, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

Cookies