Poliţiştii au luat la puricat hostelurile din Capitală şi au aplicat amenzi în valoare de 48.000 lei

de:
22 aug. 2014
0 Afișari
Poliţiştii au luat la puricat hostelurile din Capitală şi au aplicat amenzi în valoare de 48.000 lei

Acţiunea poliţiştilor Capitalei din cadrul Serviciul de Investigare a Fraudelor – Sectoarele 1 și 3, a avut drept scop prevenirea şi combaterea infracţiunilor de evaziune fiscală, urmărindu-se în principal legalitatea activităților de cazare turistică.

În urma controalelor efectuate, poliţiştii bucureşteni, din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor – Sector 3, au constatat comiterea unei infracţiuni de natură economică şi au aplicat două sancţiuni contravenţionale în valoare de 20.000 de lei.

În același timp, poliţiştii au identificat mai multe înscrisuri ce cuprindeau date și informații cu privire la activitatea financiar-contabilă, acestea fiind ridicate în vederea stabilirii întregii activități infracționale și a prejudiciului adus bugetului consolidat al statului român.

De asemenea, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor – Sector 1, au efectuat verificări la un număr de cinci societăți, ce au ca principal obiect de activitate activități de cazare – tip hosteluri.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii Sectorului 1 au aplicat amenzi în valoare totală de 28.000 de lei, totodată fiind confiscată și suma de 4.040 de lei.

Poliţiştii Capitalei continuă cercetările faţă de administratorul unei societăţi comerciale verificate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.

Acţiunea Poliţiei Capitalei s-a desfăşurat în cadrul Planului Naţional de Acţiune al I.G.P.R. pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor ce pot afecta grav siguranţa cetăţeanului şi siguranţa naţională.

Cookies