Poliţiştii au făcut controale în mijloacele de transport în comun din Bucureşti, joi

de:
01 aug. 2014
0 Afișari
Poliţiştii au făcut controale în mijloacele de transport în comun din Bucureşti, joi

În acest sens, Brigada de Poliţie pentru Transportul Public a aplicat 133 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 20.800 de lei, au fost întocmite şapte dosare penale şi au fost confiscate 4.700 de ţigarete, în valoare de 2.350 de lei, informează un comunicat de presă remis B365.ro.

În timpul acestei acţiuni au fost distribuite călătorilor din mijloacele de transport în comun 2.000 flyere, care conţin mesaje de informare pentru prevenirea victimizării cetăţenilor.

Polițiștii au depistat într-o stație de metrou un bărbat, în vârstă de 40 de ani, care comercializa ţigarete fără timbru. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu suma de 5.000 de lei şi i-au fost confiscate 4.200 de ţigarete.

Poliţiştii au identificat, de asemenea, în staţia de metrou Gara de Nord, un bărbat în vârstă de 55 de ani, care, în repetate rânduri, a folosit expresii triviale şi a recurs la gesturi obscene faţă de mai multe femei. Cel în cauză este cercetat sub aspectul sâvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi ultraj contra bunelor moravuri.

Cookies