IMAGINI ȘOCANTE. Polițiști filmați în timp ce bat și strangulează un bărbat încătușat în București

06 mart. 2021
180 afișări
IMAGINI ȘOCANTE. Polițiști filmați în timp ce bat și strangulează un bărbat încătușat în București

Imagini șocante, cu polițiști filmați în timp ce bat și strangulează un bărbat încătușat în București au apărut pe internet.

La Secția 16 au fost surprinse momente terifiante cu mai mulți polițiști filmați în timp ce bat și strangulează un bărbat încătușat în București.

După scandalul creat recent în urma incidentului din 2020, când nouă polițiști au torturat doi bărbați care i-au atenționat că nu poartă mască, noi imagini terifiante în care oamenii legii agresează un bărbat reținut au apărut în presă.

Polițiștii au fost filmați, chiar de camerele de monitorizare din secție, în timp ce îl dau cu capul de masă, îl trântesc la pământ și îl strangulează pe bărbatul încătușat.

Victima a povestit că oamenii legii și-au vărsat furia pe el după ce a avut o altercație, pe stradă, cu două persoane care s-ar fi drogat, motiv pentru care a anunțat Poliția, însă ulterior unul din ceilalți doi indivizi a sunat și el la 112, precizând că este fiul unui polițist, scrie Antena 3.

Se pare că o parte din cei care apar în filmare sunt implicați și în dosarul deschis de procurori pentru sechestrare și tortură într-un caz petrecut în septembrie 2020.

Imaginile surprinse în Secția 16 sunt din 2018 și au fost publicate, vineri seara, de Antena 3.

Cookies