ARHIVA B365

Politişti din secţia 9, acuzaţi de agresiune

Tinerii spun că totul a început după ce vecinul unuia dintre ei, deranjat de zgomotul pe care il făceau în faţa blocului, a chemat un echipaj de poliţie, informeaza Realitatea.net. Tinerii au refuzat să-şi spună numele atunci când oamenii legii i-au legitimat.

Potrivit Gabrielei Miu, una din victime, după ce le-au cerut poliţiştilor să se identifice şi ei, unul dintre organele de poliţie a spus că nu se legitimează „că nu vor muşchii lui”. Deranjaţi de întrebările tinerilor, oamenii legii ar fi devenit agresivi verbal, tinerii afirmând că au fost duşi la secţie, unde au trăit clipe de groază.

Potrivit lui Miu, au fost luaţi toţi şi încătuşaţi şi târâţi pe holul secţiei şi bătuţi. In plus, când a cerut un pahar cu apă pentru că intrase în şoc, oamenii legii i-au adus apa în găleata în care spălaseră pe jos. Reprezentanţii poliţiei spun că tinerii au fost aduşi la secţia de poliţie, dar nu au fost agresaţi de angajaţii secţiei 9, dar oficialii Poliţiei Capitalei au demarat totuşi o anchetă.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button