Polițista din București care s-a-ncurcat în trafic. Și un șofer tras pe dreapta degeaba la Universitate

08 ian. 2021
851 Afișari
Polițista din București care s-a-ncurcat în trafic. Și un șofer tras pe dreapta degeaba la Universitate

Miercuri dimineață, în intersecția de la Piața Universității, a avut loc o scenă incredibilă în trafic. O polițistă a făcut o gafă incredibilă.

Un șofer care circula regulamentar a fost cât pe aci să fie lovit din lateral stânga de un autoturism, marca BMW, care i-a tăiat fața în intersecția de la kilometrul 0 al Capitalei. Mișcarea fiind profund greșită și periculoasă.

În următoarele momente s-a întâmplat ceva incredibil. O polițistă aflată în apropierea intersecției a văzut toată întâmplarea și l-a tras pe dreapta pe șoferul nevinovat, iar pe cel care a comis greșeala nici nu l-a băgat de seamă, lăsându-l să-și vadă de drum.

Polițista: „Vă urcați peste ceilalți, ce faceți?”

Polițista aflată în eroare l-a întrebat pe șoferul nevinovat: „Vă urcați peste ceilalți, ce faceți?”. Iar acesta a început să-i explice situația, să-i spună că nu el era cel vinovat.

Potrivit GSP.ro, șoferul tras pe dreapta a fost lăsat să plece, și a fost „iertat” de o amendă pe care ar fi încasat-o în mod eronat. Scena a ajuns virală pe Facebook, strângând sute de reacții de la șoferii care au comentat pe marginea celor întâmplate.

VIDEO ajuns viral

 

Cookies