ARHIVA B365

Poliţist local, acroşat de un taximetrist bucureştean care încerca să scape de o amendă

Taximetristul bucureştean a fost oprit în trafic, în zona Piaţa Victoriei, de poliţiştii locali, dar a refuzat legitimarea şi a încercat să meargă mai departe cu maşina. Pentru a scăpa de amendă, el a acroşat un poliţist local. Taximetristul a ajuns la secţie, unde trebuie să dea explicaţii.

„În jurul orelor 17.00, politişti de la Serviciul de Circulaţie Rutieră (S.C.R) din cadrul Poliţiei Locale a Municipiului București, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu în zona Piaţa Victoriei, au solicitat documentele de identificare ale unui conducător auto de taxi pentru comiterea unei contravenţii sanctionate de OUG 195/2002. Respectivul conducător auto a refuzat legitimarea şi a încercat să părăsească forţat locul faptei cu autoturismul, moment în care a acrosat cu aripa de pe partea stanga – faţă agentul constatator din cadrul S.C.R. Persoana în cauză a fost reţinută şi condusă la Secţia 4 Poliţie unde au fost întocmite actele premergătoare comiterii infracţiunii de ultraj.

Taximetristul nu este inregistrat la noi cu probleme. Pur si simplu nu a recunoscut autoritatea politiei locale – agentul nu a fost ranit. A fost acrosat cu portiera”, se arată într-un comunicat emis de Poliţia Locală a Municipiului București şi citat de libertatea.ro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button