ÎN BUCUREȘTI

Polițist înjunghiat la Secția 9 din București. A fost atacat noaptea trecută

Polițist înjunghiat la Secția 9 din București. Un om al legii a fost atacat, noaptea trecută, cu un cuțit, de un bărbat, chiar în curtea unității de poliție.

Polițist înjunghiat la Secția 9 din București, noaptea trecută. Conform Poliției Capitalei, acesta a fost atacat de un bărbat de 28 de ani, din județul Ilfov, în curtea unității, în timp ce omul legii îl controla.

Polițist înjunghiat la Secția 9 din București

„În noaptea de 01/02 aprilie 2021, un bărbat de 28 de ani, din județul Ilfov, a intrat în curtea Secției 9 Poliție și cu un cuțit l-a atacat pe polițistul ce executa controlul accesului în sediul subunității. În pofida faptului că a reușit să îl rănească pe polițist la un picior, acesta, cu sprijinul ofițerului de serviciu, l-a imobilizat pe bărbat. Politistul a fost transportat la spital, unde a primit ingrijiri medicale”, anunță Poliția Capitalei.

Atacatorul se află în custodia polițiștilor și a fost sesizată unitatea de parchet, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

După administrarea probatoriului, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 a dispus reținerea bărbatului de 28 de ani.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button