Poliţist din Bucureşti, reţinut în Buzău pentru trafic de ţigări

de:
14 mart. 2011
0 afișări
Poliţist din Bucureşti, reţinut în Buzău pentru trafic de ţigări

Surse din rândul anchetatorilor, citate de Mediafax, au menţionat că poliţistul bucureştean era monitorizat de poliţiştii buzoieni de mult timp, fiind suspect de trafic de ţigări. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, a declarat că bărbatul, în vârstă de 30 de ani, lucra la structura de ordine publică din cadrul Secţiei 22 Poliţie din Bucureşti. Sarca a mai precizat că, în anii 2007 şi 2008, poliţistul a fost sancţionat cu mustrare scrisă pentru întârzieri.

În urma percheziţiilor, anchetatorii au descoperit că inspectorul din Bucureşti se aproviziona cu ţigări din Bucureşti şi Galaţi şi le depozita apoi în casa mamei sale. De asemenea, alte două persoane din judeţul Buzău îl ajutau pe poliţistul din Capitală să vândă ţigările de contrabandă.

Poliţistul şi mama lui au fost reţinuţi, iar cei doi soţi sunt cercetaţi în stare de libertate. În urma reţinerii lui pentru trafic de ţigări, bărbatul şi-a dat demisia şi nu va mai putea activa niciodată ca poliţist, potrivit declaraţiilor făcute de Sarca.

Cookies