Polițist din București, atacat de un hoț cu sticla pe care a furat-o dintr-o benzinărie din oraș. Agentul a ajuns la spital

03 iun. 2024
322 afișări
Polițist din București, atacat de un hoț cu sticla pe care a furat-o dintr-o benzinărie din oraș. Agentul a ajuns la spital
Polițist din București, atacat de un hoț cu sticla pe care a furat-o dintr-o benzinărie din oraș. Agentul a ajuns la spital | Sursa foto: Poliția Capitalei - Facebook

Un polițist de la Brigada Rutieră a fost agresat într-o benzinărie din Sectorul 3 al Capitalei, când a încercat să prindă un bărbat care furase o sticlă de băutură alcoolică. Acesta l-a lovit pe agent cu sticla în cap. Agresorul a fost prins chiar de polițistul pe care l-a lovit, fiind ajutat de angajații benzinăriei.

Un polițist a fost lovit în cap cu o sticlă într-o benzinărie din Sectorul 3

Incidentul a avut loc luni, 3 iunie, în jurul orei 3:50, potrivit reprezentanților Brigăzii Rutiere a Capitalei. Aceștia au transmis că un polițist din cadrul Brigăzii Rutiere se afla în magazinul unei benzinării din Sectorul 3 al Capitalei la acea oră, fiind în timpul programului de lucru. La un moment dat, polițiștii au observat cum un bărbat în vârstă de 50 de ani a luat o sticlă de băutură alcoolică din frigider și a ieșit din magazin fără să o achite, scrie News.ro.

Polițistul a mers după acesta și, în zona pompelor de carburant, pentru a scăpa de agent, bărbatul de 50 de ani l-a lovit în cap cu sticla pe care o luase din magazin.

Agentul de la Brigada Rutieră s-a ales cu câteva răni și a fost transportat la o unitate medicală. Acestuia i s-au acordat îngrijiri de specialitate, au precizat polițiștii.

Polițistul a ieșit din magazinul benzinăriei în vederea interceptării făptuitorului, iar în zona pompelor de carburant, pentru a-și asigura scăparea, bărbatul a lovit polițistul cu sticla în zona capului provocându-i vătămări corporale pentru care a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri de specialitate.

Agresorul a fost prins de polițistul lovit cu ajutorul angajaților din benzinărie.

Bărbatul în vârstă de 50 de ani este cercetat acum pentru ultraj și tâlhărie calificată.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies