Polițist către o femeie lovită în trafic de bărbatul care-i lovise mașina: „Agresiunea fără răni vizibile e fleac” | Un scriitor din București povestește ce a pățit soția sa

13 feb. 2023
893 Afișari
Polițist către o femeie lovită în trafic de bărbatul care-i lovise mașina:
Polițist către o femeie lovită în trafic de bărbatul care-i lovise mașina: "Agresiunea fără răni vizibile e fleac" | Un scriitor din București povestește ce a pățit soția sa. Imagine simbol: Freepik

Un scriitor din București a povestit pe pagina lui de Facebook cum soția sa a fost ignorată de către polițiști în momentul în care le-a solicitat ajutorul. Polițiștii i-ar fi spus femeii că dacă nu necesită spitalizare și dacă nu e grav rănită, nu au ce să facă.

Femeia i-a contactat în urma unui accident pe care-l avusese în trafic, în momentul în care a încercat să facă amiabilă cu celălalt șofer. Celălalt șofer, un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani, ar fi lovit-o pe femeie cu căciula.

Soția scriitorului a fost lovită când încerca să facă amiabilă

Scriitorul a povestit că soția sa a intrat cu mașina în alt autovehicul, tamponându-l ușor. Doar bara autovehicului a fost zgâriată, nu a fost nimic grav.

Femeia a ieșit din mașină și a mers la celălalt șofer pentru a face amiabilă și pentru a remedia problema. Celălalt șofer s-a făcut că n-o aude și că vorbește la telefon, după care a deschis geamul și a lovit-o cu căciula în față:

A intrat soția mea cu mașina în altă mașină. Ciocnire ușoară, o bară zgâriată, nimic grav. Nu eram acolo. S-a dat jos din mașină, a mers la șoferul celeilalte mașini să facă schimb de date. Nenea ăla, trecut de 60, n-a răspuns, vorbea la telefon. În cele din urmă, a dat geamul jos și a izbit-o brusc cu căciula în față.

Doamna, speriată, s-a încuiat în mașină și a sunat la 112.

Polițiștii din Chiajna nu au făcut nimic

După 20 de minute, poliția a ajuns la fața locului. Femeia spera că aceștia vor lua măsuri cu privire la comportamentul șoferului. Însă, oamenii legii i-au spus că nu au ce sa facă pentru ca nu necesită spitalizare și nu prezintă răni vizibile.

Conversația dintre femeie și polițiști sună cam așa:

-Ce ați pățit, doamnă?
-Uitați, am vrut să fac amiabilă, să schimb datele în urma accidentului, și m-a lovit.
-Haideți, doamnă, ați pățit ceva? Sângerați? Necesită spitalizare?
-Nu, nu e vorba de…
-Curge sânge? Nu vedeți că nu aveți nimic?
-Nu, e vorba despre faptul că m-a agresat. M-a lovit, încercam să fac schimb de date, cum se face…
-Haideți, doamnă…
-Mă scuzați că v-am deranjat, zice soția. Nu trebuia să va chem?
-Ei, acum am venit, doamnă…
-Nu era normal să sun pentru agresiune? Adică dacă pățeam ceva, dacă sângeram, era diferit?
-Nu necesitați spitalizare. Dacă doriți, depuneți plângere și mai vedeți…
Scriitorul a semnalat faptul că Poliția din Chiajna nu ia în serios cazurile de agresiune, decât dacă sunt grave sau cu răni vizibile.

Postarea bărbatului a devenit virală pe Facebook

Postarea bărbatului a strâns mii de like-uri și sute de comentarii și distribuiri. Majoritatea oamenilor au reacționat, spunându-i că nu e normal ceea ce s-a întâmplat.
Iată câteva dintre comentariile postării:
  • „Ăstia, că nu pot să le zic altfel, nu doar că sunt plătiți degeaba, dar nu au nicio urmă de empatie, umanitate, etc. Siguranță și încredere!”- I. P.
  • „Sper să nu rămână lucrurile așa. Măcar tu, care ai ceva de spus, să faci ceva în privința asta. Vai, cât de trist!”- A. M.
  • „Domnii ar fi meritat și dumnealor o căciulă peste față… Cum ar fi putut riposta? Doar n-ar fi sângerat și nici nu ar fi necesitat spitalizare. Așa iși fac unii datoria.”- O. S.
  • „Îmi pare tare rău că a avut experiența asta. Numai bine doamnei! Și bravo pentru inspirația de a face lucrurile cum se cuvine. Aveți toate motivele de a fi mândru de ea”- O. T.
  • „”Haideţi doamnă”, cunosc atât de bine replica… sunt atât de pregătiţi, încât nu-și cunosc aproape deloc atribuţiile; se simt deranjaţi când îi apelezi (probabil, tocmai din cauza faptului că nu prea știu cum să soluţioneze cazurile).- T. D.

Te-ar putea interesa și:

Cookies