ARHIVA B365

Poliţist bucureştean, reţinut pentru tâlhărie

Potrivit unor surse apropiate anchetei, victima, care a depus plângere la poliţie că ar fi fost deposedată prin violenţă de suma de 10.000 de lei, ar fi achiziţionat o cantitate mare de cereale de la tatăl poliţistului, dar nu a achitat marfa. Poliţistul ar fi încercat să recupereze banii şi ar fi mers împreună cu doi prieteni în localitatea Slobozia din judeţul Argeş. Cei patru bărbaţi s-ar fi întâlnit în faţa unui bar din localitate, numai că victima susţine că a fost agresat, iar ceilalţi trei spun că au primit banii de la datornic de bunăvoie, potrivit NewsIn.

Trei bărbaţi, doi din Bucureşti şi celălalt din comuna Slobozia judeţul Argeş au fost reţinuţi de poliţiştii din cadrul IPJ Argeş pe bază de ordonanţă sub acuzaţiile de tâlhărie şi lipsire de libertate, după ce un argeşean a făcut plângere că a fost deposedat prin violenţă de suma de 10.000 de lei.

Atât victima cât şi cei trei presupuşi agresori au recunoscut în faţa poliţiştilor că bărbatul tâlhărit avea o datorie de 24.000 lei. Argeşeanul agresat a povestit că le-a restituit 10.000 de lei, pentru că nu a avut şi restul de bani, iar duminică când s-au întîlnit aceştia l-ar fi bătut reuşind să îi fure prin violenţă alţi 10.000 de lei.

Cei trei bărbaţi acuzaţi de tâlhărie nu recunosc nimic şi susţin că datornicul le-a dat banii de bunăvoie.

Poliţiştii au emis ordonanţe de reţinere pe numele celor trei, după ce s-a constatat că argeşeanul care a depus plângere avea urme de violenţă, mai exact zgârieturi pe gât.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button