Poliţist atacat cu bâte şi cioburi de un infractor, pe stradă, în Bucureşti

de:
23 sept. 2012
0 Afișari
Poliţist atacat cu bâte şi cioburi de un infractor, pe stradă, în Bucureşti

La percheziţii, poliţiştii au reuşit identificarea a cinci persoane, principalii suspecţi ai săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi loviri sau alte violenţe, săvârşite asupra unui poliţist din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 5 Poliţie.

La domiciliile suspecţilor, poliţiştii au găsit şi ridicat mai multe arme albe (săbii, bâte, cuţite, topoare etc.)
Cei cinci suspecţi au fost conduşi pentru audieri la sediul Secţiei 5 Poliţie, au primit ordonanţe de reţinere şi sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi loviri sau alte violenţe.

În fapt, în seara zilei de vineri, 21 septembrie 2012, poliţistul, aflat în timpul liber, în timp ce se întorcea la domiciliu, a fost recunoscut de un bărbat – autor al unei infracţiuni într-un dosar penal pe care acesta îl instrumentează.

Aflat vizibil în stare de ebrietate, bărbatul, care era însoţit de alte patru persoane, a devenit violent în comportament şi în limbaj, adresând injurii, invective şi ameninţări poliţistului, informează Poliţia Capitalei. 
Deoarece poliţistul nu a dat curs provocărilor şi a dorit să-şi continue deplasarea, grupul de indivizi l-a imobilizat şi l-a lovit pe acesta cu bâte şi cu sticle sparte, după care au fugit de la locul faptei.
Poliţistul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la spital, unde i s-au acordat îngrijiri medicale, având contuzii la nivelul capului, mâinilor şi toracelui.
Starea de sănătate a poliţistului este în acest moment bună, nefiind necesară internarea.

 

Cookies