Politicieni şi oameni de afaceri, filmaţi de regele bordelurilor când făceau sex

de:
29 dec. 2011
12 Afișari
Politicieni şi oameni de afaceri, filmaţi de regele bordelurilor când făceau sex

Clienţii unor case de toleranţă din Bucureşti, oameni de afaceri, sportivi şi politicieni, au fost puşi pe jar odată cu arestarea lui Efim Potval, supranumit regele bordelurilor, anunţă Cancan. Pentru a-şi asigura ”businessul”, rusul, poreclit Fima, şi-a făcut o ”poliţă de asigurare”, filmându-i pe clienţii mari în timp ce întreţineau acte sexuale cu prostituate.

Potval, fost luptator din trupele speciale, şi-a făcut în Bucureşti, din 2005 şi până acum, mai multe bordeluri de lux pentru lumea bună a Capitalei. Bărbatul de 52 de ani şi-a deschis prima casă de toleranţă pe strada Moeciu, în Sectorul 1. „Fima” şi-a selectat clientela încă de la început pentru a se asigura că bordelurile vor fi frecventate numai de VIP-uri.

Potrivit aceleiaşi surse, basarbeanul a angajat numai fete frumoase pentru a practica tarife peste media pieţei, între 150 şi 200 euro pentru o oră de sex. Clienţii întreţineau relaţii sexuale cu prostituatele într-o clădire în care erau amplasate mai multe camere video de dimensiuni mici, ”poliţa de asigurare” pentru afacerea basarabeanului.

În urma unor percheziţii, Efim Podval şi patru femei, care lucrau ca recepţionere în bordelurile fostului sportiv, au fost arestaţi. Poliţiştii bucureşteni au confiscat, în urma descinderilor, şi mii de ore de filmări.

Cookies