ÎN BUCUREȘTI

Politica doare la București. Îmbrânceli la PNL S4, cu Ludovic Orban la înghesuială. Cine i-a dat brânci? VIDEO UPDATE

Ludovic Orban, liderul PNL, a fost îmbrâncit de bodyguarzii aduși de Florin Cîțu la alegerile liberalilor din Sectorul 4. Se pare că forțele de ordine ar fi fost înstruite să nu lase pe nimeni să urce pe scenă, iar președintele PNL ar fi făcut acest lucru. Într-un final, a ajuns să vorbească și președintele PNL, dar mai spre finalul evenimentului organizat cu mare fast și o mare scenă. Unde mai pui că și Monica Anisie este acuzată că l-a zgâriat pe un coleg liberal la alegerile pentru șefia PNL Sector 2.

UPDATE

S-a încheiat numărarea voturilor după alegerile interne din PNL Sector 4. Astfel, deputatul Pavel Popescu, actualul preşedinte al filialei, a fost ales să conducă mai departe organizaţia de sector. Florin Cîțu bifează un nou sprijin în cadrul alegerilor pentru șefia internă a liberalilor, în luptă cu Ludovic Orban.

Pavel Popescu a obţinut 395 de voturi, faţă de cele 201 ale contracandidatului, Mihai Belu.

Știre inițială:

Mai mulți bodyguarzii de la firma BGS au fost angajați marți pentru a menține ordinea și liniștea în cadrul evenimentului organizat cu ocazia alegerilor interne din PNL Sector 4. Totuși, spiritele s-au încins după ce la eveniment au venit și mai marii partidului, atât premierul Florin Cîțu, cu susținătorii săi, cât și președintele PNL Ludovic Orban, existând deja o campanie internă între cei doi pentru șefia liberalilor.

Ludovic Orban a fost îmbrâncit de bodyguarzi

Scene cel puțin scandaloase au avut loc, marți seara, la Conferinţa de alegeri interne de la Organizaţia PNL Sector 4. Se pare că președintele PNL, Ludovic Orban, ar fi fost îmbrâncit de unul dintre bodyguarzii aduși de tabăra lui Florin Cîțu în momentul în care acesta ar fi încercat să urce pe scenă.

La alegeri au fost invitați aproape toți susținătorii taberei lui Florin Cîțu care nu sunt din Capitală: Rareș Bogdan, Raluca Turcan, Emil Boc, Gheorghe Flutur, Dan Vâlceanu, Alina Gorghiu, Robert Sighiartău, Lucian Bode și mulți alții. Alături de ei, pe lista de invitați, au figurat o serie de mulți bodyguarzi, iar unul dintre ei l-ar fi îmbrâncit pe actualul lider PNL, Ludovic Orban.

Astfel, președintele PNL, ar fi fost îmbrâncit de bodyguarzii aduși de tabăra lui Florin Cîțu la eveniment. Din informațiile stiripesurse.ro, aceștia ar fi fost aduși de Pavel Popescu, președintele PNL Sector 4.

”Un bodyguard de la firma adusă de Pavel l-a îmbrâncit pe Orban pentru că a primit ordin să nu lase pe nimeni pe scenă.”, au o parte dintre liberalii care au fost martori la incident, potrivit Stiri pe Surse.

Puteți vedea momentul în imaginile de mai jos, însă acestea trebuie accesate pe Facebook pentru că setările acestui clip video permit doar acest lucru.

Monica Anisie, acuzată și ea de agresiuni

De asemenea, fostul ministru al educației, Monica Anisie, care a câștigat conducerea filialei din Sectorul 2, a fost acuzată marți de un coleg că l-ar fi zgâriat, în momentul în care voia să se asigure că se numără corect voturile din PNL Sector 2.

Ludovic Orban spune că ar fi fost sacul de box al colegilor din PNL

Ludovic Orban a fost întrebat, miercuri, în cadrul evenimentului, despre declaraţiile premierului Florin Cîţu care îl acuzau că ar fi instalat o dictatură în PNL, explicând că ar fi fost de fapt o glumă.

„E o glumă. Mă cunoaşteţi. Pentru mine democraţia este fundamental şi în societate şi în partid. Cred că în puţine perioade PNL a fost mai democratic decât în perioada în care am condus eu partidul. Dovada cea mai bună este că se pot exprima în felul acesta şi că nimeni nu păţeşte nimic. Deşi am fost sac de box pentru mulţi dintre colegii mei, am mers mai departe şi am condus partidul în mod democratic”, a declarat Ludovic Orban.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button