ARHIVA B365

UPDATE: Fetiţa de 14 ani care a dispărut de acasă duminică a fost găsită

UPDATE 22.26: Poliţia Capitalei a anunţat, că, în cursul serii de luni, minora de 14 ani, a carei dispariție a fost sesizată la data de 23 februarie 2014, a fost găsită.

„În urma investigațiilor efectuate de polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, sub coordonarea de specialitate a Direcției de Investigații Criminale, din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, minora a fost identificată într-un mijloc de transport în comun. Cu sprijinul colegilor de la I.P.J. Bacău aceasta a fost gasită într-un mijloc de transport în comun, ce se deplasa pe ruta Brașov – Piatra Neamț, in comuna Balcani. În prezent, minora sa află în custodia poliției și urmează a fi încredințată părinților. Din primele verficări s-a stabilit faptul că aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni”, a precizat Politia Capitalei printr-un comunicat de presa remis B365.ro.

La data de 23 februarie, în jurul orei 19:30, Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că, la aceaşi dată, în jurul orei 17:30, o minoră de 14 ani, profitând de neatenţia părinţilor, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit până în prezent. Minora dispărută se numeşte DUMITRU ALEXANDRA, are vârsta de 14 ani şi are următoarele semnalmente: Înălţime 1,60 m; greutate 57 kg; ochii căprui; păr castaniu, drept, lung, strâns în coadă; ten deschis. La data dispariţiei era îmbrăcată cu geacă imitaţie de piele culoare gri, colanţi gri, pantofi sport din pânză albaştri.

Eleva le-a lăsat părinţilor un bilet, în care spunea că pleacă pentru că s-a săturat de şcoală. Mai mult decât atât, înainte să „dispară”, duminică, la ora 09:48, fata a postat un mesaj tulburător pe contul său de socializare. „Adio”, le-a spus eleva de la clasa a VII-a tuturor prietenilor virtuali, apoi a plecat, informeaza Rtv.net. Conform sursei citate, fata a fost văzută luni în localitatea Moeciu de nişte cunoscuţi care au anunţat imediat familia. Din păcate, nu au reuşit să o prindă întrucât fata s-a speriat şi a fugit cu un autobuz.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button