Poliţia nu a auzit de „vânătorii de fraieri din trafic”

de:
02 feb. 2011
1 Afișari
Poliţia nu a auzit de

În mailul semnat cu un pseudonim, şoferul povesteşte că a fost victima unui escroc: „Faptele: la iesire de pe o strada laterala in fata la metrou Aurel Vlaicu coloana, o masina imi lasa loc de iesire si imi face soferul semn sa ies; dupa ce ies cu jumatate de masina porneste si se loveste de masina mea.

Ies din masina refuzand sa cred ca se poate intampla asta. Din masina cealalta coboara un tanar care nu zice nimic si se uita la masini. Eu cobor direct spre el: „Mai nenorocitule ma lasi sa intru si apoi dai in mine?” La care tipul foarte calm imi raspunde: „Nu te-am vazut!”””

Ceea ce dorea, de fapt, şoferul celălalt, era o „înţelegere”. Ca autorul mesajului să îi plătească o sumă de bani, pentru a nu-l raporta la poliţie. Șoferul escroc avea, conform mailului, o maşină închiriată cu asigurare CASCO, deci ce putea fi reparată pe banii firmei de asigurare. Autorul mailului susţine că şoferul maşinii cu număr de Ialomiţa ar face în mod curent astfel de manevre, lovind special maşina, pentru a obţine bani.

Reprezentanţii Poliţiei spun însă că nu au primit plângeri pentru astfel de cazuri, până acum. „Nu am întâlnit astfel de plângeri” – declară pentru B365.ro Cristian Ciocan, Șef Serviciu Informare si Relatii Publice si purtator de cuvant al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti. Ciocan îi sfătuieşte pe şoferi ca, în astfel de cazuri, să se adreseze serviciului tamponări al Poliţiei Rutiere.

Cookies