Poliția Locală Sector 2 a dat zeci de amenzi pentru depozitarea gunoiului pe domeniul public. Controalele au avut loc pe mai multe străzi

15 aug. 2023
372 Afișari
Poliția Locală Sector 2 a dat zeci de amenzi pentru depozitarea gunoiului pe domeniul public. Controalele au avut loc pe mai multe străzi
Poliția Locală Sector 2 a dat zeci de amenzi pentru depozitarea gunoiului pe domeniul public. Controalele au avut loc pe mai multe străzi | Sursa foto: Facebook - Primaria Sectorului 2 - Politia Locala

Zeci de amenzi au fost date de Poliția Locală din Sectorul 2 pentru depozitarea gunoiului pe domeniul public. Controalele au avut loc pe mai multe străzi din București.

Poliția Locală Sector 2 a dat zeci de amenzi pentru depozitarea gunoiului pe domeniul public

Poliția Locală Sector 2 a transmis, pe Facebook, că au aplicat 26 de amenzi pentru depozitarea gunoiului pe domeniul public, în această săptămână. Sancțiunile contravenționale care au fost date au ajuns la suma totală de 25.500 lei.

Controalele au fost realizate pe mai multe artere din Sectorul 2:

În această săptămână au continuat acțiunile de verificarea a stării de salubritate a Sectorului 2, pe cvartale, așa cum s-a dispus prin Planul de acțiune.

Controalele s-au desfășurat în perimetrul străzilor: B-dul Carol I – B-dul. Emanuel Pache – Protopopescu – Str. Popa Nan – Calea Călărașilor – Str. Romulus – Str. Mântuleasa – Str. Negustori – Str. Hristo Botev, în vederea depistării persoanelor care depozitează ilegal deșeuri pe domeniul public.

Am aplicat un număr de 26 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 25.500 lei.

Polițiștii locali din Sectorul 6 au amendat o firmă care se ocupa cu transportul de deșeuri

Polițiștii locali Sector 6 din cadrul Serviciului de Proximitate au depistat, în după amiaza zilei de 10 august, o dubă care aștepta să încarce deșeuri provenite de la renovarea unui apartament de pe strada Dreptății nr. 127. La acea locație s-au deplasat și angajați ai Serviciului Protecția Mediului.

În tot acest timp, duba a fost încărcată cu cartoane, resturi de rigips, saci cu moloz, găleți, chiar şi un vas de toaletă, a transmis Poliția Locală Sector 6 pe pagina de Facebook.

Polițiștii Locali Sector 6 au realizat mai multe verificări în cazul acesta. Astfel, a fost contactat reprezentantul societății care se ocupă, printre altele, și cu acest tip de afacere. Acesta a prezentat contractul cu groapa de gunoi, cât și formularul de încărcare/descărcare.

Cu toate acestea, societatea nu deținea acordul de transport deșeuri care poate fi obținut de la Primăria Capitalei, prin intermediul Direcţiei de Servicii Publice.

Din acest motiv, proprietarul a fost amendat cu suma maximă de 4.000 de lei, prevăzută de HCGMB 120/2010.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies