Poliția Locală S6 face angajări. Caută oameni pentru un centru de monitorizare video care se înființează acum

16 feb. 2023
967 Afișari
Poliția Locală S6 face angajări. Caută oameni pentru un centru de monitorizare video care se înființează acum
Poliția Locală S6 face angajări. Caută oameni pentru un centru de monitorizare video care se înființează acum. Sursa foto: Facebook - Ciprian Ciucu

Se va înființa Centrul de Monitorizare Video în cadrul Poliției Locale a Sectorului 6, iar autoritățile fac angajări. 14 posturi sunt disponibile. Poliția Locală S6 a transmis condițiile desfășurării concursurilor.

Poliția Locală S6 face angajări și scoate la concurs 14 locuri vacante

În zonele intens circulate ale Sectorului 6 vor fi montate camere de supraveghere video ce vor fi în monitorizate de Poliției Locale a Sectorului 6.

Astfel, anul acesta se va înființa un Centru de Monitorizare Video ce va fi finalizat în aproximativ 2 luni, promite Ciprian Ciucu. Prin intermediul acestui se dorește creșterea capacității de intervenție a agenților din cadrul Poliției Locale S6.

De asemenea, primarul își dorește ca legea privind amendarea cu ajutorul înregistrărilor de pe camerele video pentru șoferii care parchează în locuri nepermise să fie votată, așa cum se întâmplă deja în străinătate.

Ciprian Ciucu anunță că 14 funcții publice sunt libere pentru persoanele care își doresc să lucreze alături de polițiștii Sectorului 6.

Aceasta este lista funcțiilor publice de execuție vacante din cadrul Compartimentului Monitorizare Video – Serviciul Dispecerat și Monitorizare Video – Direcția Ordine Publică:

  • polițist local, clasa I, grad profesional principal (3 posturi),
  • polițist local, clasa I, grad profesional asistent (1 post),
  • polițist local, clasa III, grad profesional principal (5 posturi),
  • polițist local, clasa III, grad profesional asistent (4 posturi),
  • polițist local, clasa III, grad profesional debutant (1 post).

Până când pot fi depuse dosarele și ce salarii se oferă

Dosarele candidaților se pot depune în perioada 15 februarie – 6 martie, la DGPL Sector 6 din Șoseaua Orhideelor, nr. 2D.

Proba scrisă va avea loc pe data de 20 martie 2023, la ora 10:00, iar cei care vor trece de această testare vor fi așteptați la un interviu.

Actele necesare pentru candidații care își doresc să lucreze la Poliția Locală S6:

  • formular de înscriere
  • CV
  • copii după diplomele de studiu
  • adeverință care să ateste experiența și vechimea în muncă
  • cazier
  • act de identitate
  • permis de conducere, etc.

Condițiile de participare diferă în funcție de postul pentru care se aplică. Candidații se pot informa cu privire la acestea accesând ACEST link.

Salariul diferă și el în funcție de experiență și de studii. Iată tabelul stabilit printr-o hotărâre a Consiliu Local Sectorul 6.

Grilă de salarizare. Sursa foto: Captură de ecran - Consiliul Local al Sectorului 6
Grilă de salarizare. Sursa foto: Captură de ecran – Consiliul Local al Sectorului 6

Având în vedere tabelul de mai sus, coeficientul din ultima coloană se înmulțește cu 3.000 de lei (salariul minim brut) și rezultă salariul brut specific fiecărui grad și treaptă de vechime.

Cookies