Poliția Locală din Sectorul 6 face noi angajări. Lista posturilor vacante și perioada în care se desfășoară concursul

09 mart. 2023
1181 Afișari
Poliția Locală din Sectorul 6 face noi angajări. Lista posturilor vacante și perioada în care se desfășoară concursul
Poliția Locală din Sectorul 6 face noi angajări. Lista posturilor vacante și perioada în care se desfășoară concursul. Sursa foto: Pexels

Direcția Generală de Poliție Locală Sector 6 face angajări și desfășoară un concurs de recrutare pentru ocuparea mai multor posturi de polițiști locali. Aceștia au transmis perioada în care se va desfășura concursul și documentele necesare pentru dosarele de înscriere.

Direcția Generală de Poliție Locală Sector 6 transmite că se fac angajări

Posturile vacante de polițist local sunt din cadrul Biroului de Intervenții, a Compartimentului Autoturisme Oprite Neregulamentar, a Compartimentului Evidență Persoane și a Biroului Vehicule Abandonate.

Aceasta este lista cu funcțiile publice pentru care se organizează concurs de recrutare, în temeiul art. 618 alin. (3) din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare, transmisă de Direcția Generală de Poliție Locală Sector 6:

 • polițist local, clasa I, grad profesional asistent – Biroul Intervenții (2 posturi);
 • polițist local, clasa I, grad profesional debutant – Biroul Intervenții (1 post);
 • polițist local, clasa III, grad profesional superior – Biroul Intervenții (1 post);
 • polițist local, clasa III, grad profesional principal – Biroul Intervenții (1 post);
 • polițist local, clasa I, grad profesional superior – Compartimentul Ridicări Autoturisme Oprite Neregulamentar, Serviciul Circulație, Direcția Ordine Publică (1 post);
 • polițist local, clasa III, grad profesional superior – Compartimentul Ridicări Autoturisme Oprite Neregulamentar, Serviciul Circulație, Direcția Ordine Publică (1 post);
 • polițist local, clasa III, grad profesional principal – Compartimentul Ridicări Autoturisme Oprite Neregulamentar, Serviciul Circulație, Direcția Ordine Publică (1 post);
 • polițist local, clasa III, grad profesional asistent – Compartimentul Ridicări Autoturisme Oprite Neregulamentar, Serviciul Circulație, Direcția Ordine Publică (2 posturi);
 • polițist local, clasa III, grad profesional debutant – Compartimentul Ridicări Autoturisme Oprite Neregulamentar, Serviciul Circulație, Direcția Ordine Publică (1 post);
 • polițist local, clasa I, grad profesional asistent – Compartimentul Evidență Persoane, Serviciul Proximitate și Evidență Persoane, Direcția Ordine Publică (3 posturi);
 • polițist local, clasa I, grad profesional superior – Biroul Vehicule Abandonate, Direcția Inspecție (1 post);
 • polițist local, clasa I, grad profesional asistent – Biroul Vehicule Abandonate, Direcția Inspecție (1 post);
 • polițist local, clasa III, grad profesional principal – Biroul Vehicule Abandonate, Direcția Inspecție (1 post);
 • polițist local, clasa III, grad profesional asistent – Biroul Vehicule Abandonate, Direcția Inspecție (1 post);
 • polițist local, clasa III, grad profesional debutant – Biroul Vehicule Abandonate, Direcția Inspecție (1 post);

Candidații vor trece printr-o probă eliminatorie – proba suplimentară sportivă

Desfășurarea concursului include proba suplimentară sportivă, care este și probă eliminatorie. Aceasta se va desfășura pe data de 10 aprilie 2023, la ora 9:00, la Liceul „Mircea Eliade”, situat pe Splaiul Independenței, nr. 315-317, Sector 6, București.

Procedura pentru organizarea și desfășurarea acestei probe verifică abilitățile fizice ale candidaților și este afișată la sediul instituției, dar și accesând ACEST link.

Candidații care au fost înscriși pentru funcțiile publice vacante din cadrul Biroului Intervenții și Compartimentului Ridicări Autoturisme Oprite Neregulamentar vor participa la proba suplimentară sportivă.

Candidații care vor fi admiși la proba suplimentară sportivă vor putea participa la proba scrisă a concursului de recrutare. Aceasta se va desfășura pe data de 20 aprilie 2023, la ora 10:00.

Data și ora interviului vor fi comunicate după afișarea rezultatelor la proba scrisă, conform art. 56 din H.G. nr. 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea şi dezvoltarea carierei funcționarilor publici.

Locul unde se va desfășura va fi sediul Primăriei Sectorului 6, pe Calea Plevnei, nr. 147-149, Sector 6, București.

Dosarele de înscriere pentru concurs se pot depune la sediul Direcției Generale de Poliție Locală Sector 6, de pe Șos. Orhideelor, nr. 2D, într-un termen maximum de 20 de zile după publicarea anunțului pe pagina instituției și pe site-ul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici.

Astfel, dosarele pot fi depuse în perioada 9 martie și 28 martie 2023, între orele 09:00 și 16:00, de luni până joi și vineri, între orele 09:00 și 13:30.

Dosarele vor fi selectate în termen de 5 zile lucrătoare de la expirarea termenului în care este posibilă depunerea acestora, adică în perioada 29 martie și 4 aprilie 2023. Rezultatele vor fi afișate la sediul instituției, dar și pe site-ul www.politia6.ro la secțiunea „Poliția Locală Sector 6 – Carieră”.

Cei care vor obține posturile, vor lucra 8 ore pe zi, mai exact 40 de ore pe săptămână.

Mai multe detalii cu privire la documentele necesare pentru dosarul de înscriere sunt disponibile AICI.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies