Poliția Locală a efectuat controale pe șantierele din Sectorul 3. Agenții au aplicat amenzi de 60.000 de lei

29 mai 2022
273 Afișari
Poliția Locală a efectuat controale pe șantierele din Sectorul 3. Agenții au aplicat amenzi de 60.000 de lei
Poliția Locală a efectuat controale pe șantierele din Sectorul 3. Agenții au aplicat amenzi de 60.000 de lei | Sursă foto: Facebook-Primăria Sectorului 3

Primăria Sectorului 3 a anunțat că vineri, 27 mai 2022, au fost efectuate controale pe șantierele din zona nouă din Sectorul 3, de către agenții poliției locale.

Controale pe șantierele din Sectorul 3

Poliția Locală a Sectorului 3 a efectuat verificări în zona noua a sectorului, acolo unde există șantiere de construcții. În urma acestor controale au fost constatate mai multe nereguli, ce au dus la aplicare unor sancțiuni.

Polițiștii au verificat 41 de constructori ce își desfășoară activitățile în zonele „Luncilor” și „Gurilor”, în data de 27 mai 2022.

Pe lângă sancțiunile contravenționale ce le-au fost aplicate acestora, agenții de poliție au aplicat și pedepse complementare precum închiderea șantierelor.

Conforma datelor ce sunt făcute publice pe site-ul Primăriei Sectorului 3, Poliția Locală a aplicat un total de 219 sancțiuni, în perioada 20 mai 2022 – 23 mai 2022.

Valoarea totală a amenzilor contravenționale ce au fost aplicate de agenții de poliție din raza sectorului este de 83.635 de lei.

Poliția Locală Sector 3 a dat amenzi în valoare de 60.000 de lei

Poliția Locală a Sectorului 3 a aplicat amenzi ce au avut o valoare totală de 60.000 de lei. Sancțiunile au fost aplicate deoarece constructorii nu respectau regulile ce le sunt impuse.

Printre neregulile ce au fost constatate de către agenții de poliție se numără:

  • Nerespectarea regulilor și limitelor organizării de șantier,
  • Nerespectarea autorizațiilor de construire,
  • Nerespectarea regulilor de salubritate.

De asemenea, anumiți constructori au fost sancționați cu închiderea șantierului deoarece nu au respectat legile construcțiilor.

Alții au primit doar somații și avertismente.

Astfel de controale ale Poliției Locale Sector 3 vor continua și în perioada următoare.

Administrația publică a transmis următorul mesaj:

Primăria Sectorului 3 susține dezvoltarea pe verticală a Sectorului 3 și progresul comunității, dar numai în condițiile respectării legii.

Cookies