ARHIVA B365

Poliţia Capitalei infirmă zvonurile referitoare la răpirea unor copii pentru trafic de organe

Poliţiştii spun că în ultima perioadă, diverse persoane  susţin, sub protecţia anonimatului, că ştiu detalii despre răpirea unor copii şi despre mutilarea acestora.  Cei care au trimis mesajele spun că în diverse parcuri şi păduri ar fi fost găsite trupurile lor neînsufleţite ale minorilor sau cei mici erau în comă şi nu aveau o parte din organele interne.

”Toate aceste mesaje sunt false. Nu au fost înregistrate astfel de cazuri, nu au fost găsite cadavre sau persoane în comă care să prezinte lipsa unor organe interne şi nicio persoană nu a formulat vreo plângere în care să reclame răpirea vreunui copil. Facem apel la cei care primesc asemenea mesaje să nu le redirecţioneze către alte persoane, aceste mesaje sunt false şi nu fac altceva decât să creeze o stare de panică nejustificată”, au declarat reprezentanţii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Poliţiştii subliniază că nimic din conţinutul acestor mesaje nu este real. Conform afirmaţiilor oficialilor Poliţiei Capitalei, instituţia nu se confruntă cu răpiri de copii şi solicită sprijinul cetăţenilor în stoparea acestor mesaje.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button