Poliția Capitalei cere sprijinul cetățenilor. O femeie de 45 de ani din S4 a plecat de acasă și nu a mai revenit

18 aug. 2021
16185 afișări
Poliția Capitalei cere sprijinul cetățenilor. O femeie de 45 de ani din S4 a plecat de acasă și nu a mai revenit
Poliția Capitalei cere sprijinul cetățenilor. O femeie de 45 de ani din S4 a plecat de acasă și nu a mai revenit

Poliția Capitalei cere sprijinul cetățenilor. O femeie în vârstă de 45 de ani din Sectorul 4 a plecat de acasă și nu a mai revenit până în prezent. Bucureștenii care au informații ce pot duce la găsirea ei sunt rugați să apeleze la numărul unic de urgență 112.

Poliția Capitalei cere sprijinul cetățenilor. O femeie în vârstă de 45 de ani din Sectorul 4 a plecat de acasă și nu a mai revenit până în prezent.

Poliția Capitalei a transmis un comunicat de presă prin intermediul căruia cere ajutorul cetățenilor pentru găsirea unei persoane dispărute. Toți cei care dețin informații care pot duce la depistarea femeii în vârstă de 45 de ani, sunt rugați să sune la numărul unic pentru apeluri de urgență 112. Este important să oferim o mână de ajutor.

O femeie de 45 de ani din S4 a plecat de acasă și nu a mai revenit

Miercuri, 18 august 2021, într-un comunicat de presă, Poliția Capitalei cere ajutorul cetățenilor pentru depistarea unei femei în vârstă de 45 de ani care, la data de 17 august 2021, a plecat de la o adresă din Sectorul 4 al Capitalei și nu a mai revenit până în prezent. Nu există prea multe informații pentru acest caz.

Recomandăm și: Apar noi informații privind moartea suspectă a directoarea firmei pirotehnice de la Colectiv, Daniela Nițu. Ce au descoperit legiștii la autopsie

Haideți să oferim o mână de ajutor și să ajutăm dacă există informații suplimentare. Apelați imediat la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 dacă o vedeți pe femeia dispărută.

LIȚĂ DIANA-MARTA a plecat de acasă marți, potrivit informațiilor transmise de Poliția Capitalei

Potrivit informațiilor oficiale transmise de Poliția Capitalei, persoana dispărută se numește LIȚĂ DIANA-MARTA, are vârsta de 45 de ani și are următoarele semnalmente:

Înălţime 1,64 m, 60 kg, ochi căprui, păr șaten, față rotundă, ten deschis.
La data dispariției purta tricou verde și jeanși albaștri. Femeia a dispărut din Sectorul 4 al Capitalei.

Toți cei care au văzut-o sau care pot oferi detalii, sunt rugați să informeze autoritățile, apelând la numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Recomandăm și: Cosmin Nedelcu, zis Micutzu, prima reacție după scandalul din București: În acel moment, am văzut negru și am reacționat | VIDEO

De asemenea, la începutul lunii august (3 august 2021), Poliția Capitalei cerea ajutorul bucureștenilor pentru depistarea unui bărbat în vârstă de 50 de ani din Sectorul 3. Acesta a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Persoana dispărută se numește Alexandru Gabriel – Aurelian și are vârsta de 50 de ani.

Cookies