Poliția Capitalei cere sprijinul bucureștenilor. O tânără de 21 de ani din Sectorul 3 a plecat marți de acasă și nu s-a mai întors

28 iul. 2021
26418 Afișari
Poliția Capitalei cere sprijinul bucureștenilor. O tânără de 21 de ani din Sectorul 3 a plecat marți de acasă și nu s-a mai întors

Poliția Capitalei are nevoie de sprijinul nostru, al presei, cât și al vostru, al cetățenilor, pentru găsirea unei tinere de doar 21 de ani care a plecat marți, 27 iulie, de acasă și nu s-a mai întors. Totul a avut loc în Sectorul 3. Cei care au văzut-o sau pot oferi orice informație care ar duce la găsirea ei sunt rugați să apeleze de urgență numărul 112.

Poliția Capitalei solicită sprijinul cetățenilor pentru depistarea unei tinere dispărute, anunță autoritățile într-o informare remisă presei. Cu toate că în prezent nu se cunosc prea multe informații în acest caz, cei care o recunosc pe tânăra din imaginea de mai jos trebuie să sune de urgență la 112.

O tânără de 21 de ani a plecat marți, 27 iulie, de acasă și nu s-a mai întors

Azi, Poliţia Capitalei a lansat un apel prin care anunță că cere sprijin în vederea depistării unei tinere care, la data de 27 iulie a.c., adică marți, a plecat de la domiciliul său din Sectorul 3 şi nu a mai revenit până în prezent, iar detaliile suplimentare sunt necunoscute. Totuși, aceasta este procedura și de multe ori astfel de apeluri au avut efectul scontat, persoanele dispărute fiind găsite cu ajutorul oamenilor care au oferit informații la 112.

Beatrice Andreea a plecat de acasă marți, anunță Poliția Capitalei

Potrivit Poliției, persoana dispărută se numeşte GHEORGHE BEATRICE-ANDREEA, are vârsta de 21 de ani şi are următoarele semnalmente:

Înălţime 170 cm, greutate 80 kg, față rotundă, ochi căprui, păr negru, drept.

La data dispariţiei purta maiou negru, colanți negri, adidași negri și a dispărut din Sectorul 3.

Persoanele care au văzut-o sau care pot oferi informații suplimentare pentru găsirea tinerei sunt rugate să sune la numărul de urgență 112 și să ofere detaliile pe care le cunosc. Un caz asemănător a avut loc săptămâna trecută, când o femeie a fost dată de asemenea dispărută, ca apoi să fie găsită după două zile.

Poate nu mă credeți, dar implicarea publicului poate duce la rezultate neașteptate. Noi ne-am făcut partea noastră de obligație și v-am informat cu privire la această dispariție, însă acum totul depinde de bucureștenii care pot să facă o faptă bună fără prea mult efort. Vom reveni cu amănunte și detalii în momentul în care vom intra în posesia lor.

Cookies