Poliția Capitalei cere ajutorul bucureștenilor. Un bărbat de 50 de ani din S3 a plecat de acasă și nu s-a mai întors

03 aug. 2021
22583 Afișari
Poliția Capitalei cere ajutorul bucureștenilor. Un bărbat de 50 de ani din S3 a plecat de acasă și nu s-a mai întors
Poliția Capitalei cere ajutorul bucureștenilor. Un bărbat de 50 de ani din S3 a plecat de acasă și nu s-a mai întors

Poliția Capitalei cere ajutorul bucureștenilor. Un bărbat în vârstă de 50 de ani din Sectorul 3 a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Toți cei care au informații ce pot duce la găsirea lui sunt rugați să apeleze la numărul de urgență 112.

Poliția Capitalei cere ajutorul bucureștenilor. Un bărbat în vârstă de 50 de ani din Sectorul 3 a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

Într-un comunicat transmis presei, Poliția Capitalei cere ajutorul cetățenilor pentru depistarea unei persoane dispărute. Dacă aveți informații care pot duce la găsirea bărbatului în vârstă de 50 de ani, sunteți rugați să apelați la numărul unic pentru apeluri de urgență 112. Haideți să dăm o mână de ajutor.

Un bărbat 50 de ani din S3 a plecat de acasă și nu s-a mai întors

Astăzi, 3 august 2021, Poliția a transmis un comunicat prin care cere ajutorul bucureștenilor pentru depistarea unui bărbat în vârstă de 50 de ani care, la data de 1 august 2021, adică duminică, a plecat de la domiciliul său din Sectorul 3 al Capitalei și nu a mai revenit până în prezent. Nu se cunosc prea multe detalii în acest caz.

Recomandăm și: Poliția Capitalei cere sprijinul bucureștenilor. O tânără de 21 de ani din Sectorul 3 a plecat marți de acasă și nu s-a mai întors

Haideți să dăm o mână de ajutor și să ajutăm dacă avem informații suplimentare. Nu ezitați să apelați la numărul unic de urgență 112.

Alexandru Gabriel – Aurelian a plecat de acasă duminică, spune Poliția Capitalei

Potrivit informațiilor oficiale transmise de Poliția Capitalei, persoana dispărută se numește Alexandru Gabriel – Aurelian, are vârsta de 50 de ani și are următoarele semnalmente:

Înălţime 1,60 m, 55 kg, față ovală, ochi căprui, păr negru, tuns scurt, ten deschis la culoare.

La data dispariției purta un tricou alb sau bleu, pantaloni de trening bleumarin cu dungi bleu și papuci negri. Bărbatul a dispărut din Sectorul 3 al Capitalei.

Cei care l-au văzut sau pot oferi detalii, sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

Săptămâna trecută, Poliția Capitalei făcea un alt apel și cerea ajutorul cetățenilor. O tânără în vârstă de 21 de ani din Sectorul 3 a plecat de acasă și nu s-a mai întors. La data de 27 iulie, tânara a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoana dispărută se numeşte GHEORGHE BEATRICE-ANDREEA și are vârsta de 21 de ani.

Cookies