Poliția Capitalei cere ajutorul bucureștenilor. O fată de 24 de ani din S2 a plecat de acasă în Ajunul Crăciunului și nu s-a mai întors

27 dec. 2022
1146 afișări
Poliția Capitalei cere ajutorul bucureștenilor. O fată de 24 de ani din S2 a plecat de acasă în Ajunul Crăciunului și nu s-a mai întors
Poliția Capitalei cere ajutorul bucureștenilor. O fată de 24 de ani din S2 a plecat de acasă în Ajunul Crăciunului și nu s-a mai întors | Sursă foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București le cere ajutorul bucureștenilor pentru a găsi o fată în vârstă de 24 de ani ce a dispărut în Ajunul Crăciunului.

O fată din București a plecat de acasă în Ajunul Crăciunului și nu s-a mai întors

Poliția Capitalei a fost sesizată în legătură cu dispariția unei fete din București. Aceasta a plecat sâmbătă, 24 decembrie 2022, de la domiciliul său din Sectorul 2 și nu a mai revenit nici până astăzi.

Astfel că, polițiștii cer ajutorul oamenilor pentru depistarea acesteia. Potrivit informațiilor oficiale transmise de Poliția Capitalei, persoana dispărută se numește Dincă Anca-Gabriela și are 24 de ani.

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a transmis următoarele semnalmente ale fetei dispărute. Iată care sunt acestea:

  • Înălțimea: 1,55 m,
  • Greutatea: 45 de kg,
  • Robustă, slab, ochii căprui, părul negru, față ovală.

Poliția Capitalei cere ajutorul bucureștenilor

La data data la care tânăra a fost ultima dată văzută era îmbrăcată cu o geacă de culoare neagră, blugi albaștri și teniși, conform DGPMB.

Persoanele ce au văzut-o pe fată sau care pot oferi detalii referitoare la locul în care ar putea fi găsită aceasta, sunt rugate să anunțe poliția Capitalei. Bucureștenii și nu numai pot informat autoritățile printr-un apel la numărul unic de urgență 112.

Pe lângă semnalmentele oferite, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a pus la dispoziția oamenilor următoarea poză a tinerei dispărute:

Tânără dispărută București | Sursă foto: DGPMB
Tânără dispărută București | Sursă foto: DGPMB

De asemenea, în data de 23 decembrie Poliția Capitalei a fost sesizată în ceea ce privește dispariția unui bărbat. Acesta a placat de la o adresa din Sectorul 3 și nu a mai revenit. Bărbatul se numește Lăutaru Marin și are vârsta de 89 de ani.

Bărbatul are următoarele semnalmente: înălțime: 1,65 m, greutate: 80 kg, robust, față ovală, ochi albaștri, păr alb. La momentul dispariției acesta purta o geacă albastru-deschis, pantaloni de trening negri, ghete negre, fes bleumarin și mânuși negre.

Bărbat dispărut București
Bărbat dispărut București | Sursă foto: DGPMB
Cookies