Poliția Capitalei cere ajutorul bucureștenilor. O fată de 16 ani din S3 a plecat de acasă și nu s-a mai întors

14 sept. 2021
314 Afișari
Poliția Capitalei cere ajutorul bucureștenilor. O fată de 16 ani din S3 a plecat de acasă și nu s-a mai întors
Poliția Capitalei cere ajutorul bucureștenilor. O fată de 16 ani din S3 a plecat de acasă și nu s-a mai întors

Poliția Capitalei cere ajutorul bucureștenilor. O fată de 16 ani din Sectorul 3 a plecat de acasă și nu s-a mai întors până în prezent. Haideți să dăm o mână de ajutor. Sunați la 112 dacă aveți informații ce pot duce la găsirea ei.

Poliția Capitalei cere ajutorul bucureștenilor. O fată de 16 ani din S3 a plecat de acasă și nu s-a mai întors,

Poliția Capitalei a transmis mesajul prin intermediul unui comunicat de presă. Autoritățile cer ajutorul bucureștenilor pentru găsirea persoanei dispărute. Toate persoanele care au informații ce pot duce la depistarea fetei minore, în vârstă de 16 ani, sunt rugați să apeleze la numărul unic pentru apeluri de urgență 112. Haideți să dăm o mână de ajutor.

O fată de 16 ani din S3 a plecat de acasă și nu s-a mai întors

Marți, 14 august 2021, prin intermediul unui comunicat de presă, Poliția Capitalei cere sprijin pentru găsirea unei persoane dispărute.  Este vorba despre o fată minoră, în vârstă de 16 ani care, duminică, 12 septembrie 2021, a plecat de la adresa de domiciliu din Sectorul 3 al Capitalei și nu a mai revenit acasă până în prezent.

Este important să ajutăm dacă putem și, mai ales, dacă se cunosc informații suplimentare. Nu ezitați să sunați imediat la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 dacă o vedeți pe fata dispărută.

FURNICĂ ELENA-DORINA a plecat de acasă duminică, potrivit informațiilor transmise de Poliția Capitalei

Conform informațiilor oficiale transmise de Poliția Capitalei, persoana dispărută se numește FURNICĂ ELENA-DORINA, are vârsta de 16 ani și are următoarele semnalmente:

Înălţime: 1,70 m, greutate 41 kg, constituție slabă, faţă ovală, ochi albaștri, păr castaniu – roșcat, lung.

La data la care a dispărut (14 septembrie) purta salopetă lungă cu model animal print și papuci negri.

Semne particulare: un semn din naștere la nivelul piciorului drept, mai multe tatuaje, respectiv la nivelul gâtului cuvântul ,,KARMA”, iar pe antebrațul stâng, o dată calendaristică și două aripi.

Sursă foto: Poliția Capitalei

Reamintim că fata a dispărut din Sectorul 3 al Capitalei. Toate persoanele care au văzut-o sau care pot să ofere detalii, sunt rugați să anunțe imediat autoritățile, apelând numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Cookies