Poliția Capitalei cere ajutorul bucureștenilor. Este căutat un bărbat din Sectorul 6 care a plecat de acasă și nu s-a mai întors

20 ian. 2023
2352 Afișari
Poliția Capitalei cere ajutorul bucureștenilor. Este căutat un bărbat din Sectorul 6 care a plecat de acasă și nu s-a mai întors
Poliția Capitalei cere ajutorul bucureștenilor. Este căutat un bărbat din Sectorul 6 care a plecat de acasă și nu s-a mai întors | Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București le cere ajutorul bucureștenilor pentru a găsi un bărbat în vârstă de 58 de ani, din Sectorul 6, ce a dispărut în data de 16 ianuarie 2023.

Un bărbat a dispărut de la o adresă din București. Polițiștii îl caută

Poliția Capitalei a fost sesizată în data de 17 ianuarie 2023 în legătură cu dispariția unui bărbat din București. Acesta a plecat în ziua de luni, 16 ianuarie  2023, de la domiciliul său aflat în Sectorul 6 al Capitalei și nu a mai revenit nici până astăzi.

Astfel că, polițiștii le cer ajutorul oamenilor pentru a putea depista persoana dispărută. Potrivit informațiilor oficiale transmise de Poliția Capitalei, bărbatul pe care îl caută autoritățile se numește Mihiotis Adrian Viorel și are vârsta de 58 de ani.

Te-ar mai putea interesa: 

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a transmis următoarele semnalmente ale persoanei dispărute. Iată care sunt acestea:

  • Înălțimea: 1,60 m,
  • Greutatea: 60 de kg,
  • Constituție slabă,
  • Ochi căprui, păr negru, grizonant, tuns scurt,
  • Față ovală.

Poliția Capitalei cere ajutorul bucureștenilor

De asemenea pe lângă semnalmentele prezentate anterior, polițiștii au informat și cum era îmbrăcată persoana pe care o caută. Astfel că, la data data la care bărbatul a fost ultima dată văzut era îmbrăcat cu: blugi de culoare albastră, cămașă albastră, geacă neagră.

Bucureștenii ce l-au văzut pe bărbatul căutat de către autorități sunt rugați să anunțe Poliția Capitalei. Orice detaliu referitor la locul în care s-ar putea afla Mihiotis Adrian Viorel poate fi util și poate conduce la găsirea acestuia.

Bărbat dispărut București 
Bărbat dispărut București | Sursă foto: DGPMB

Locuitorii Capitalei, și nu numai, pot transmite autorităților informațiile avute printr-un apel la numărul unic de urgență 112.

Cookies