ARHIVA B365

Poliţia Capitalei: Bărbatul care a furat arma femeii jandarm i-a condus pe anchetatori

Carmen Dan îi mulţumeşte şefului Serviciului Omoruri, Radu Gavriş, pentru profesionalismul şi determinarea cu care s-a lucrat pentru recuperarea pistolul sustras de la femeia jandarm bătută în Piaţa VictorieiCITEȘTE ȘI Carmen Dan îi mulţumeşte şefului Serviciului Omoruri, Radu Gavriş, pentru profesionalismul şi determinarea cu care s-a lucrat pentru recuperarea pistolul sustras de la femeia jandarm bătută în Piaţa Victoriei

„În data de 20 august, inculpatul i-a condus pe anchetatori şi a fost depistată arma sustrasă. Se afla îngropată la marginea unei bălţi de pescuit de pe raza comunei Petrechioaia, judeţul Ilfov. Arma a fost îngropată acolo încă de sâmbătă. De asemenea, au fost găsite patru tuburi cartuş, vorbim de patru cartuşe integrale, bărbatul conducând şi la locul în care a executat două focuri de armă, unul dintre tuburi fiind găsit. Vorbim despre un câmp. Bărbatul nu are o motivare pentru modul în care s-a manifestat”, a declarat marţi purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

Bărbatul are 32 de ani şi este din judeţul Ilfov.

Alţi doi bărbaţi se află în arest preventiv pentru 30 de zile pentru ultraj şi tulburarea ordinii publice, după ce i-au agresat pe cei doi jandarmi care au rămas în urma colegilor lor în Piaţa Victoriei.

Poliţia Capitalei a anunţat luni seară că a fost recuperat pistolul sustras în 10 august de la femeia jandarm bătută în timpul protestului, arma fiind găsită în zona localităţii Petrăchioaia din judeţul Ilfov.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button