Poliţia Capitalei, în gardă pentru aprinderea luminiţelor de Sărbători

de:
03 dec. 2011
0 Afișari
Poliţia Capitalei, în gardă pentru aprinderea luminiţelor de Sărbători

Cu ocazia aprinderii iluminatului decorativ, în Piaţa Timpului, pentru sărbătorile de iarnă, Poliţia Capitalei va asigura ordinea publică şi siguranţa rutieră. Oamenii legii vor lua măsuri de menţinere a ordinii publice în zona adiacentă locurilor în care se vor desfăşura activităţile cultural-artistice pentru combaterea cerşetoriei, vagabondajului, depistarea şi luarea măsurilor faţă de persoanele care, prin comportament sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează siguranţa cetăţenilor.

Vor fi luate măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, acostărilor de persoane, furturilor din poşete sau din buzunare, ori pentru evitarea furturilor de şi din autoturisme.

Vor fi luate măsuri de prevenire şi combatere a infracţiunilor comise cu violenţă în zona de desfăşurare a activităţilor cultural-artistice şi se vor monitoriza stările conflictuale.

Serviciul de Poliţie Metrou va menţine ordinea pe magistralele de metrou ce duc către locurile unde sunt organizate manifestările dedicate aprinderii luminiţelor.

Brigada Rutieră a Capitalei va fluidiza traficul rutier în zona adiacentă locurilor de desfăşurare a manifestărilor, iar dacă va fi cazul, va devia şi restricţiona circulaţia.

Totodată, vor fi asigurate măsuri suplimentare de prevenire şi folosire a materialelor pirotehnice.

Cookies