Poliţia Capitalei a anunțat cine sunt cele trei victime din TIR-ul ATI de la Victor Babeș

13 apr. 2021
337 afișări
Poliţia Capitalei a anunțat cine sunt cele trei victime din TIR-ul ATI de la Victor Babeș

Poliţia Capitalei a anunțat cine sunt cele trei victime din TIR-ul ATI de la Victor Babeș care au decedat ca urmare a defectării instalaţiei de oxigen.

Cine sunt cele trei victime din TIR-ul ATI de la Victor Babeș. Poliția a anunțat că sunt femei cu vârste între 63 şi 84 de ani. Cadavrele acestora au transportate la INML.

Poliţia Capitalei precizează că TIR-ul ATI a fost sigilat și că cercetările sunt continuate de Parchetul Tribunalului Bucureşti şi de Serviciul Omoruri.

”La data de 12.04.2021, poliţişti din cadrul Poliţiei Capitalei – Serviciul Omoruri, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în aceeaşi zi,  3 pacienţi internaţi în Unitatea Terapie Intensivă Mobilă din curtea Spitalului Clinic „Victor Babeş” Bucureşti au decedat. La faţa locului s-a deplasat  echipa complexă, formată din poliţişti ai Serviciului Omoruri, specialişti ai Serviciul Criminalistic şi medic legist. În unitatea de terapie intensivă mobilă au fost identificate cadavrele a 3 persoane, femei, cu  vârstele de 84 de ani, 74 de ani şi respectiv 63 de ani”, precizează marţi dimineaţă Poliţia Capitalei.

De asemenea, Poliția anunţă și primele date ale anchetei:

”A rezultat faptul că în după amiaza de 12 aprilie,  alimentarea cu oxigen a ventilatoarelor aferente unităţii de terapie intensivă mobilă ar fi  înregistrat disfuncţionalităţi, fiind întreruptă alimentarea cu oxigen a ventilatoarelor.A fost făcută cercetarea la faţa locului, unitatea mobilă fiind sigilată, în vederea continuării cercetărilor.

Surse din anchetă au declarat luni seară pentru News.ro că cercetările sunt făcute în rem,pentru ucidere din culpă.

Cookies