Poliţia a intrat cu câinii peste vagabonzii şi comercianţii ilegali din zona Ștefan cel Mare VIDEO

de:
29 sept. 2011
9 Afișari
Poliţia a intrat cu câinii peste vagabonzii şi comercianţii ilegali din zona Ștefan cel Mare VIDEO

„La data de 29 septembrie 2011, în intervalul orar 06:00-10:00, politişti din cadrul Secţiei 1 şi ai Serviciului de Poliţie Canină, au acţionat în trei locaţii situate în Calea Floreasca, Bd. Iancu de Hunedoara şi str. Gheorghe Manu, unde desfăşurat activităţi specifice pentru asanarea perimetrului exterior şi incinta clădirilor abandonate, folosite de elemente parazitare.” – se arată în comunicatul Poliţiei Capitalei.

La acţiune au participat 9 poliţişti, 1 lucrător al D.G.A.S.P.C. şi 2 ai E.N.E.L., fiind legitimate şi conduse la sediul Secţiei 1, 35 de persoane; au fost depistaţi şi încredinţaţi părinţilor 5 minori şi a fost depistată o persoană suspectă de săvârşirea unei infracţiuni de tâlhărie.

Exemplificări:

– Poliţiştii Secţiei 1 au depistat-o într-un imobil din str. Gheorghe Manu, sectorul 1, pe I. Gina de 34 de ani, care era branşată ilegal la sursa de energie electrică. În cauza s-au intocmit acte premergatoare, sub aspectul săvârşiri infracţiunii de sustragere de energie electrică.

– Într-un imobil situat în Bd. Iancu de Hunedoara, au fost depistaţi D. Trandafir de 28 de ani, D. Adrian de 20 de ani, D. Cornel de 36 de ani şi M. Florian de 39 de ani, care erau branşaţi ilegal la sursa de energie electrică. În cauza s-au întocmit acte premergătoare, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de sustragere de energie electrică.

– Într-un imobil situat în Calea Floreasca, poliţiştii l-au depistat pe R. I. de 15 ani, autorul unei infracţiuni de tâlhărie. Cel în cauză a fost predat poliţiştilor din cadrul Biroului Investigaţii Criminale – Secţia 1 Poliţie, în vederea continuării cercetărilor.

– Poliţiştii Secţiei 1 au depistat într-un imobil din Calea Floreasca, doi minori de 13, respectiv 15 ani, care au fost predaţi D.G.A.S.P.C. – Sector 1, în vederea luării măsurilor legale. Aceaşi măsură a fost luată şi faţă de alţi doi minori de 14, respectiv 15 ani, care au fost depistaţi într-un imobil din Bd. Iancu de Hunedoara.

În intervalul orar 10:00 – 14:00, poliţişti din cadrul Secţiei 1 au acţionat într-o piaţă din sectorul 1 şi pe Şos. Ştefan cel Mare, împreună cu lucrători din cadrul Poliţiei Locale – Sectorul 1, pentru stoparea comerţului stradal, ambulant. Au fost legitimate şi conduse la sediul secţiei 5 persoane, care au fost sancţionate contravenţional cu 1.000 de lei fiecare, fiind confiscate 200 kg de legume şi fructe.

Cookies