Concurs Polirom. Câştigă „În jungla oraşului” de Candace Bushnell

de:
15 dec. 2011
0 Afișari
Concurs Polirom. Câştigă

Următoarea carte pusă la bătaie este În jungla oraşului de Candace Bushnell. Spune-ne care este cartea ta preferată editată de Polirom (la comentariile acestei postări) şi cărţile pot fi ale tale.

Câştigătorul va fi ales prin tragere la sorţi şi va fi anunţat vineri, 16 decembrie, după ora 12, pe B365.

* Sediul B365 se află în Piaţa Romană, pe strada Mihai Eminescu nr.40, et.4, ap. 8, interfon 8C, Sector 1, Bucureşti

Telefon: 0314.326.521 / 0314.326.522

Candace Bushnell este autoarea romanului care a stat la baza celebrului serial Totul despre sex, distins cu opt Globuri de Aur.

In inalta societate newyorkeza, sub luminile reflectoa­relor de pe podiumul modei, de pe platourile de filmare sau dintr‑un studio foto profesionist, trei prietene isi impart pozitii‑cheie: Victory Ford este o recunoscuta creatoare de moda, care aspira sa intre in esalonul haute couture; Wendy Healy scoate din anonimat casa de productii Parador Pictures, a carei directoare este, obtinind suprema distinctie: nominalizari la Oscar; Nico O’Neilly este editorul unei importante reviste mon­dene, Bonfire. Dar dincolo de stralucirea pe care o confera intotdeauna puterea, cele trei prietene trec prin tipi­cele crize ale virstei a doua: Victory, inca nemaritata la aproape 40 de ani, incepe sa iasa cu miliardarul Lyne Bennett, dar stilurile lor de viata radical diferite ameninta sa ii desparta; Wendy isi neglijeaza sotul si cei trei copii muncind zi si noapte la Parador, ris­cind sa isi piarda familia; Nico O’Neilly nu mai are cu sotul decit o legatura formala si profesionala, asa ca solutia provizorie pare a fi o aventura cu un foto­model masculin cu aproape douazeci de ani mai tinar.

„Iata o carte in care se regasesc acei cititori care vor sa cunoasca mai bine lumea trendy a New York-ului.”(Booklist)

„Adevarata atractie a Junglei pe tocuri vine din feminismul ei declarat, foarte asemanator celui din Sex and the City, dar mai patrunzator.” (New York Magazine)

„Candace Bushnell este o povestitoare fermecatoare, cu o rara placere a detaliului, insotita de un veritabil simt al personajelor si al situatiilor.”(Los Angeles Times)

www.polirom.ro

Cookies