POLIJobs 2020. Oportunităţi de carieră pentru studenţii şi absolvenţii UPB

20 nov. 2020
28 Afișari
POLIJobs 2020. Oportunităţi de carieră pentru studenţii şi absolvenţii UPB

Ajuns deja la cea de-a treia ediţie, cel mai mare târg de cariere din domeniul ingineriei, organizat de Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti, prin intermediul POLIJobs (singura agenţie de plasare a forţei de muncă, lansată de o universitate din România) îşi va deschide porţile, exclusiv online, pe platforma IT- MSTeams, miercuri, 25 noiembrie.

La ediţia din acest an a POLIJobs, ce se va desfăşura în perioada 25-26 noiembrie, peste 30 de companii de top de profil tehnic vor veni în întâmpinarea studenţilor şi absolvenţilor Universităţii POLITEHNICA din Bucureşti cu o largă paletă de oferte configurată în numeroase oportunităţi de carieră. Programe de burse, stagii de practică, internshipuri, joburi part-time sau full-time, pentru poziţiile entry-level, middle-level sau specialişti- sunt doar câteva dintre atracţiile POLIJobs-2020.

Prin înscrierea la eveniment, studenţii/absolvenţii UPB au posibilitatea de a încărca CV-ul către companiile de interes şi de a interacţiona direct cu angajatorii, prin intermediul webinariilor şi a interviurilor virtuale.

„Anul acesta pandemia de COVID-19 a mutat tradiţionalul , deja, Târg de Cariere POLIJobs, precum şi majoritatea activităţilor Universităţii noastre, în mediul online, spaţiul virtual fiind practic cel mai sigur scut împotriva noului Coronavirus-SARS CoV-2, dar interesul companiilor de top de profil tehnic faţă de valoarea tinerei resurse umane a UPB şi-a păstrat acelaşi trend crescător reconfirmându-se şi astfel înalta calitate educaţională pe care şi-a consolidat-o de-a lungul timpului , în plaja învăţământului tehnic superior, Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti” a declarat Asist.Univ.Dr. Aniella Vieriu, Coordonator POLIJobs.

Ediţiile anterioare ale POLIJobs s-au bucurat de prezenţa a 154 de companii de top care au derulat 87 de conferinţe tematice pentru un număr de 14.521 de participanţi dintre care, 1.257 de studenţi/absolvenţi ai UPB au semnat angajamente de muncă.

Ce companii participă la eveniment

Printre companiile care au confirmat participarea la eveniment se numără: Adobe Systems Romania, ADP România, Amazon Development Center România, AMIQ, Contec Automation, Decor Floor CEE, Endava România, Engie România, Haynespro Data, Heidelbergcement România, Huawei Enterprise România, Infineon Technologies România, JT Internationa România, Kuehne+Nagel, Makita EU, Medcity, Medist Imaging&P.O.C., On Semiconductor, Rădăcini Motors, Rematholding, Saint-Gobain, Schneider Electric, Serviciul de Informaţii Externe, Societatea Naţională Nuclearelectrica, SofMedica, Tema Energy, Transfer Rapid, Enel, SoftMedica, Vinci Energies.

#POLIJobs TE ANGAJEAZĂ! – 25 şi 26 noiembrie 2020

Prin înscrierea la eveniment, studenţii/absolvenţii UPB au posibilitatea de a încărca CV-ul către companiile de interes şi de a interacţiona direct cu angajatorii, prin intermediul webinariilor şi a interviurilor virtuale. Printre companiile care vor susţine webinarii se numără: Endava, Nuclearelectrica, Engie, JT International, Enel, SofMedica, Transfer Rapid, Vinci Energies, Adobe România.

Detalii suplimentare despre organizarea evenimentului, puteţi afla la:

Email: polijobs@upb.ro
Website: www.cariere.upb.ro

Despre POLIJobs

Este singura agenţie de plasare a forţei de muncă, lansată de o universitate din România. Acest serviciu a fost înfiinţat ca urmare a identificării unei nevoi în rândul studenţilor, aceea de a li se facilita legătura cu piaţa muncii la nivel instituţional, dar şi pe fondul unei strânse legături care există între universitate şi mediul socio-economic.

Scopul agenţiei este cel de a asigura o inserţie adecvată a absolvenţilor pe piaţa muncii, în funcţie de nivelul lor de calificare, media la finalul anilor de studiu, specializare şi de ofertele de muncă disponibile din partea companiilor. Agenţia oferă servicii gratuite pentru studenţii şi absolvenţii UPB şi se adresează exclusiv acestora.

AGERPRES nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile con

Cookies