ARHIVA B365

Tineri reținuți în urma unui scandal cu împușcături din Capitală

Conform autorităților, pe 5 septembrie, la intersecţia str. Mărţişor cu Calea Văcăreşti, din sectorul 4, a avut loc un conflict între două grupuri și s-a folosit un pistol cu bile de cauciuc, fiind executate mai multe focuri de armă. 

În urma cercetărilor, Poliția a a stabilit că, în timp ce patru tineri discutau cu mai multe femei în zona amintită, niște persoane au coborât din trei autoturisme şi, fără niciun motiv, i-au agresat, trăgând cu pistoale cu bile de cauciuc. În urma incidentului, unul dintre tineri a suferit o leziune la nivelul ochiului drept, pentru care a necesitat 35-40 zile îngrijiri medicale, însă viața nu i-a fost pusă în pericol.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale – Poliţia Capitalei, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală gravă, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, deţinerea şi uzul de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept.

Patru tineri au fost reținuți, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button