ARHIVA B365

VIDEO Polițist desfigurat în București. Agresorii, în libertate

Agresorii, însă, sunt în libertate.

Un locuitor de pe strada Ipsilanti Voievod, din Capitală, a sunat, marţi, la 112 să anunţe poliţia că vecinii de la o casă din apropiere au dat muzica la maximum, în miez de noapte, trezind tot cartierul. În doar câteva minute, un echipaj de la Secţia 7 Poliţie a ajuns la poarta petrecăreţilor care se distrau cu ocazia onomasticii de Sf. Gheorghe.

În momentul în care unul dintre cei doi oameni ai legii le-a cerut să prezinte actele de identitate, poliţistul a fost atacat cu pumnii şi cu picioarele.

„Spiritele s-au calmat abia după ce au venit întăriri, iar agresorii au fost luaţi de aici. Tânărul poliţist a fost dus şi el la secţie de unde a fost preluat de un echipaj SMURD”, a declarat o sursă din cadrul Poliţiei Capitalei pentru ring.ro. În urma incidentului, poliţistul a ajuns la Spitalul Clinic de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială „Prof. Dr. Dan Theodorescu”, având ruptură de mandibulă.

Agresorii au ajuns la Secţia 7 Poliţie, de acolo au fost plimbaţi la Parchet şi apoi au fost lăsaţi să plece, procurorul şi judecătorii apreciind că nu este nevoie ca petrecăreţii agresivi să fie reţinuţi. „Agresorii sunt cercetaţi în stare de libertate„, ne-au declarat surse din cadrul Poliţiei Capitalei.

„Este regretabil că s-a ajuns în situaţia aceasta. Poliţiştii, de fiecare dată când pleacă în misiune, ştiu că se expun unor riscuri mari. Facem tot posibilul să îi tragem la răspundere pe cei care se fac vinovaţi de această faptă.” Alexandru Niculae, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button