Polițist de la Poliția Rutieră, lovit de o mașină, în timp ce dirija circulația

de:
23 apr. 2014
0 Afișari
Polițist de la Poliția Rutieră, lovit de o mașină, în timp ce dirija circulația

Polițistul dirija circulația în centrul Capitalei, când un șofer la volanul unui Audi înmatriculat la Bacău, a intrat în el. Polițistul a fost supus unor investigații medicale la fața locului și a fost transportat la spital. Are răni vizibile la cap, dar probabil și fracturi la membrele superioare și inferioare. 

Polițiștii de la rutieră efectuează cercetări pentru a determina ceea ce s-a întâmplat. Șoferul vinovat va avea dosar de vătămare din culpă. I s-a efectuat și testul etilotest, șoferul neaflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Șoferul a spus că nu l-a observat pe polițistul care dirija traficul. Încadrarea penală a faptei se va face în funcție de numărul de zile de spitalizare necesare.

Accidentul s-a produs la podul Națiunile Unite, în jurul orei 10:00. 

Inspectorul șef adjunct de la Inspecția Judiciară din cadrul CSM, procurorul Gheorghe Stan, este șoferul care a lovit cu mașina, miercuri, un agent de poliție care dirija circulația în Piața Națiunile Unite din Capitală. 

Pe numele procurorului a fost deschis, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, relatează Mediafax.

Cookies