ȘTIRI

Poliția Rutieră va măsura alcoolemia tinerilor care ies din cluburi, sâmbăta aceasta

Noaptea de 18 spre 19 octombrie 2014 este ,,Noaptea Europeană Fără Accidente”. Evenimentul, al cărui scop îl reprezită prevenirea evenimentelor rutiere produse de tinerii aflați la volan sub influența băuturilor alcoolice, se desfășoară în 28 de țări europene.

Începând din anul 1995, la nivel european, în a treia săptămână a lunii octombrie, se desfăşoară NOAPTEA EUROPEANĂ FĂRĂ ACCIDENTE. Evenimentul are ca scop prevenirea accidentelor de circulaţie produse de şoferii tineri care se află sub influenţa băuturilor alcoolice.

În noaptea de 18 spre 19 octombrie a.c., Poliția Română, prin Poliția Rutieră, va organiza mai multe acțiuni preventive la care vor participa polițiști, reprezentanți ai unor O.N.G. – uri şi voluntari, anunta institutia.

Astfel, persoanele care doresc să se alăture demersului preventiv vor primi la intrarea în cluburile unde vor fi desfășurate activitățile o brățară de apartenență la eveniment, iar la ieșire vor putea fi testate cu dispozitive specifice pentru stabilirea gradului alcoolemiei.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button